پنجشنبه 21 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فرهنگ و هنر ضرغامي: آماده شدن طرح راه‌اندازي شبکه ورزش

 
 

سه شنبه 5 آذر 1387

ضرغامي: آماده شدن طرح راه‌اندازي شبکه ورزش

 
 

رئيس سازمان صدا و سيما از آماده شدن طرح راه‌اندازي شبکه ورزش و ارائه آن به مراکز قانوني خبر داد ، اما زمان راه‌اندازي شبکه را منوط به سپري شدن مراحل قانوني و تصويب بودجه لازم دانست.

رئيس سازمان صدا و سيما از آماده شدن طرح راه‌اندازي شبکه ورزش و ارائه آن به مراکز قانوني خبر داد ، اما زمان راه‌اندازي شبکه را منوط به سپري شدن مراحل قانوني و تصويب بودجه لازم دانست.
عزت‌الله ضرغامي در اين باره گفت: طرح شبکه ورزش به مراکز قانوني ارسال شده و اگر مراحل قانوني خود را بگذراند و اعتبار لازم فراهم شود، حتما جزو برنامه‌هاي خوب ماست و در آينده آن را راه اندازي مي‌‌کنيم. در مجموع نمي‌دانم شبکه ورزش چه زماني راه‌اندازي مي‌شود، چرا که مراحل قانوني بايد سپري و بودجه لازم تصويب شود.
وي درباره دلايل ذکر نکردن منابع داخلي در اخبار صدا و سيما گفت: من بارها به بخش‌هاي خبري اعلام کرده‌ام اگر خبري به صورت مستقل مربوط به يک خبرگزاري خاص است و ديگر خبرگزاري‌ها مشابه آن را نرفته‌اند، در نقل خبر سعي کنند نام خبرگزاري را ذکر کنند. اين نظر شخصي من است. ضرغامي افزود: اما برخي مواقع خبر مشترک است و خبرگزاري‌هاي متعدد آن را کار کردند، به همين دليل نامي از خبرگزاري خاص برده نمي‌شود. يا اينکه خبرگزاري خاصي خبري را نقل مي‌کند، اما خودش هم آن را از قول کسي نقل کرده است. در اين صورت اگر ما نام آن خبرگزاري را ببريم، ممکن است اين اعتراض پيش بيايد که اين خبر براي آن خبرگزاري نبوده است.
رئيس صدا و سيما گفت: در مجموع نظر من اين است که نقل خبر در منابع داخلي از هر خبرگزاري با منبع باشد. چرا که باعث مستندسازي خبر مي‌شود. از سوي ديگر ذکر منبع تبليغ رسانه‌اي کشور است و بنابراين من موافق اين مسئله هستم.

 
 

قدرداني شوراي عالي استان‌ها از ضرغامي‌
ضرغامي: حداقل 3 سال وقت لازم داريم‌
ضرغامي: وحدت ملي لبنان، افتخار منطقه است

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار