دوشنبه 25 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی نفت و انرژی سرمایه گذاری 14 میلیارد دلاری مالزی در ایران

 
 

هموطن سلام , سه شنبه 12 آذر 1387

سرمایه گذاری 14 میلیارد دلاری مالزی در ایران

 
 

ایران و مالزی سه تفاهمنامه در زمینه همکاریهای گازی و پالایشی امضا کردند.

ایران و مالزی سه تفاهمنامه در زمینه همکاریهای گازی و پالایشی امضا کردند.
بر این اساس ، مالزی در صنعت گاز ایران حدود 14 میلیارد دلار سرمایه گذاری خواهد کرد .
توسعه میدان گازی گلشن و فردوس در جنوب شرقی بوشهر و فروش نفت خام سنگین و فوق سنگین و میعانات گازی به مالزی از مهمترین موضوعات این تفاهمنامه هاست.
براساس این تفاهمنامه ها ، شرکت ملی نفت ایران با شرکت پتروفیلد مالزی همکاری می کند.
همچنین مقرر شد ایران از سال آینده روزانه 250 هزار بشکه نفت خام سنگین و فوق سنگین و نیز 120 هزار بشکه میعانات گازی به مالزی بفروشد.
وزیر نفت در مراسم امضای سه تفاهمنامه میان ایران و مالزی که متکی وزیر امور خارجه و مهاتیر محمد نخست وزیر سابق مالزی و نیز مسئولان نفتی این کشور حضور داشتند درباره میزان سرمایه گذاری مالزی در بخش های بالادستی ، میان دستی و پایین دستی گاز ایران گفت : سرمایه گذاری بخش بالادستی این طرح ها برای توسعه میدان های گازی گلشن و فردوس به صورت قرارداد بیع متقابل امضا شده است.
وی افزود: برآورد میزان این نوع سرمایه گذاری ( بیع متقابل ) ، حدود 5 تا 6 میلیارد دلار می شود .
نوذری با بیان اینکه 60 تا 70 درصد این طرح ها را کالای آن تشکیل می دهد ، گفت : قطعا با توجه به اینکه قیمت کالاهای نفت و گاز در جهان دائما در حال نوسان است ، میزان سرمایه گذاری نهایی ، پس از نهایی شدن مناقصات مشخص خواهد شد.
وی درباره بخش های میان دستی و پایین دستی افزود: در این بخش ها هم حدود 6 تا 8 میلیارد دلار برآورد سرمایه گذاری شده است.
نوذری درباره دیگر تفاهمنامه های امضا شده با مالزی افزود : از دیگر تفاهم نامه هایی که امضا شد تامین نفت خام پالایشگاه " کدا " مالزی به میزان 250 هزار بشکه است.
وی گفت: تفاهم نامه دیگری که میان ایران و مالزی به امضا رسید درباره ساخت مشارکتی پالایشگاه در بعضی کشورها مانند اندونزی و سوریه و همچنین ساخت پالایشگاه میعانات گازی پارس در شیراز است.
نوذری افزود: مجموعه این طرح ها هر کدام یک مگا طرح با حجم وسیع سرمایه گذاریست که به علت تلاطم قیمت در بازار به خصوص در بخش کالا ، پس از مناقصات ، میزان کلی سرمایه گذاری مشخص خواهد شد.
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در مراسم امضاء سه تفاهمنامه گفت: هیچ مانعی در گسترش روابط ایران و مالزی وجود ندارد.
متکی سطح مناسبات دوکشور را در حوزه های مختلف از جمله تجاری ، اجرای طرح ها و سرمایه گذاری بسیار خوب ارزیابی کرد .
وی همچنین نشست ماه گذشته کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور در کوالالامپور را یادآور شد و گفت : زمینه های مختلف موجود برای توسعه مناسبات را مد نظر داریم.
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران افزود: در حوزه مسکن نیز شرکت های مالزیایی اجرای چند طرح ساخت مسکن در ایران را برعهده دارند.
متکی اضافه کرد : علاوه بر این دو کشور در زمینه اجرای مشترک طرح هایی در سایر کشورها از جمله افریقا با هم مشارکت دارند.
وی همکاری ایران و مالزی در اجرای طرح های نفت وانرژی میانمار را به عنوان نمونه ای از این همکاریها نام برد.
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ا یران حجم خالص تجارت میان جمهوری ا سلامی ا یران و مالزی را یک میلیارد و 200 میلیون دلار اعلام کرد.
وی گفت:‌ در زمینه اجرای طرح های مختلف هم تاکنون بیش از هفت میلیارد دلار طرح تعریف کرده ایم که طرح های جدید نیز به این رقم اضافه خواهد شد.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
حمیدی مقدم دبیر سینما حقیقت شد
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار