 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
همشهری انلاین , دوشنبه 18 آذر 1387 |
|
جريمه دير رسيدن
|
| | | |
 | والدين اين دانشآموز از اين شيوه تنبيه معلم فرزندشان كه موجب تحقير او شده به دادگاه شكايت كردند و اين معلم از كار خود بركنار شده است. | 
لندن: معلمي كه يكي از دانشآموزانش را مجبور كرده بود شناي سوئيسي برود به دادگاه احضار شد. اين دانشآموز با يك ربع تاخير سر كلاس حاضر شده بود و معلمش براي تنبيه، او را وادار كرد كه جلوي همه همكلاسيهايش شنا برود.
اما والدين اين دانشآموز از اين شيوه تنبيه معلم فرزندشان كه موجب تحقير او شده به دادگاه شكايت كردند و اين معلم از كار خود بركنار شده است.
البته گروهي از منتقدان بر اين عقيدهاند كه قانون محدوديتهاي زيادي براي معلمان ايجاد كرده است، به نحوي كه آنها حتي در مورد تنبيههاي كوچك در مورد دانشآموزان هم دچار دلهره ميشوند.
به عنوان مثال اخيرا معلمان حتي در دعواي بين 2 دانشآموز هم دخالت نميكنند تا مبادا نحوه رفتار آنها خلاف قانون بوده و موقعيت شغلي خود را از دست بدهند. البته تمام دانش آموزان در مورد نحوه تنبيه همكلاسي خود به توافق رسيده بودند.
| | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|