دوشنبه 25 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی گوشه و کنار IT درز کردن اطلاعات حساس جبهه انتخاباتی مک‌کین

 
 

ایتنا , سه شنبه 26 آذر 1387

درز کردن اطلاعات حساس جبهه انتخاباتی مک‌کین

 
 

با این اتفاق عدم تسلط تیم انتخاباتی مک‌کین به فناوری‌های رایج اطلاعاتی مشخص گردید.

با این اتفاق عدم تسلط تیم انتخاباتی مک‌کین به فناوری‌های رایج اطلاعاتی مشخص گردید.
تیم انتخاباتی مک‌کین نامزد ریاست جمهوری ایالات متحده که رقابت را به اوباما واگذار کردند بعد از پایان انتخابات و اتمام رقابت‌ها اقدام به فروش کلیه دارائی‌ها، تجهیزات و لوازم متعلق به کمپین ازجمله کامپیوترها، نوت‌بوک‌ها و گوشی‌های موبایل نمودند.
هرچند که این افراد فراموش کرده بودند تا قبل از فروش این دستگاه‌ها اقدام به پاک کردن و محو اطلاعات موجود بر روی آنان بنمایند. اتفاقی که منجر به ایجاد شرایطی خجالت‌آور برای این تیم گردید.
در بین این دستگاه‌ها دو دستگاه گوشی بلک‌بری وجود داشتند که بقیمت 20 دلار برای هرکدام به یک خبرنگار شبکه فاکس‌نیوز فروخته شدند.
این گوشی‌ها حاوی اطلاعات تماس لابی‌کنندگان، پشتیبانان مالی و مشاوران کلیدی مک‌کین بودند که در زمان فروش هنوز بر روی گوشی‌ها موجود بودند. در مجموع 50 شماره تلفن بدین ترتیب و تنها از طریق این دو دستگاه فاش شدند.
یکی از افرادی که اطلاعات تماس وی و روابطش با کمپین مک‌کین از این طریق فاش گردید در مصاحبه با فاکس‌نیوز گفت: «آنها می‌بایستی این اطلاعات را پاک می‌کردند. به این ترتیب ارتباطات پشت پرده و روشی که کمپین از طریق آن اداره می‌شده آشکار گردیده که با این وضع تعجبی ندارد.»
تیم مک‌کین در بیانیه‌ای درخصوص این اتفاق اعلام داشت: «متاسفانه این یک اشتباه فردی بوده و تلاش‌ها برای کسب اطمینان از امنیت این اطلاعات در جریان می‌باشد.»

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
حمیدی مقدم دبیر سینما حقیقت شد
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار