يكشنبه 7 تير 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فرهنگ و هنر روایت انقلاب در نخستین اجرای عمومی "سمفونی انقلاب"

 
 

مهر , پنجشنبه 17 بهمن 1387

روایت انقلاب در نخستین اجرای عمومی "سمفونی انقلاب"

 
 

نخستین شب از اجرای سمفونی "انقلاب" به رهبری مجید انتظامی با همراهی ارکسترسمفونیک تهران به مناسبت سی امین سال پیروزی انقلاب اسلامی شامگاه گذشته در تالار وحدت برگزار شد.

نخستین شب از اجرای سمفونی "انقلاب" به رهبری مجید انتظامی با همراهی ارکسترسمفونیک تهران به مناسبت سی امین سال پیروزی انقلاب اسلامی شامگاه گذشته در تالار وحدت برگزار شد.
سمفونی"انقلاب" از ساخته های مجید انتظامی توسط ارکستر سمفونیک تهران در چهار بخش "طلوع فجر"، "هجران آفتاب،تداوم نور"،"سازندگی" و "به سوی ایران 1404" بدون آنتراکت در 90 دقیقه اجرا شد.
پس استقرار نوازنده های ارکستر و ورود مجید انتظامی به روی صحنه "طلوع فجر" با شعری از سعدی و آواز سالارعقیلی آغاز شد.
سمفونی انقلاب به گفته مجید انتظامی مبین وقایع تاریخی انقلاب و حوادث دوران جنگ و سازندگی است و به همین دلیل در آغاز این سمفونی ، پس از اجرای قطعه ای ملایم، صدای الله اکبراز میان جمعیت حاضر در سالن و همراهی گروه کر شنیده شد و همراه با صدای الله اکبر افکت های صوتی توپ ، تانک و مسلسل وبا نورپردازی خاصی که تداعی کننده دوران جنگ بود نیز همراه با موسیقی رزمی در سالن پیچید و به این ترتیب بخش دوم این سمفونی "هجران آفتاب و تداوم نور" به پایان رسید.
پس از ایجاد آرامش نسبی از هیاهوی موجود در سالن، نیما مسیحا خواننده موسیقی پاپ به روی صحنه آمد و قطعه ای را خواند و پس از آن با ورود دف نوازان و نوازندگان سازهای کوبه ای از درهای تالار وحدت فصل سوم از این سمفونی با عنوان "سازندگی" آغازشد.
در این هنگام مجید انتظامی رو به جمعیت حاضر درسالن کرد و نوازنده های سازهای کوبه ای در میان جمعیت را رهبری کرد و نوازنده ها آرام آرام به روی صحنه آمدند و در جای خود مستقر شدند و همراه با سایر اعضای ارکسترسمفونیک فصل چهارم از این سمفونی "به سوی ایران 1404" که آخرین بخش از سمفونی انقلاب بود را اجرا کردند.

در حاشیه
* باوجود برفی بودن هوای تهران جمعیت قابل توجهی از نخستین اجرای سمفونی انقلاب دیدن کردند.
* علاوه بر حضور معاون فرهنگی وزارت ارشاد در سالن جمعی از جانبازان اعصاب و روان بر روی صندلی های چرخ دار خود نشسته و سمفونی انقلاب را تماشا کردند.
*هنرمندان وموسیقیدانان در روز اجرای ویژه که با حضور ریاست جمهوری روز 15بهمن برگزار شده بود دعوت داشتند.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
طلوع ماه فراخوان داد
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار