پنجشنبه 21 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی حوادث پرونده يک قاتل پس از سه سال به دادگاه رفت

 
 

پنجشنبه 17 بهمن 1387

پرونده يک قاتل پس از سه سال به دادگاه رفت

 
 

پرونده مردي که دوست خود را به خاطر اختلافات مالي به قتل رسانده بود پس از سه سال بررسي براي مشخص شدن مجازات به دادگاه ارجاع شد.

پرونده مردي که دوست خود را به خاطر اختلافات مالي به قتل رسانده بود پس از سه سال بررسي براي مشخص شدن مجازات به دادگاه ارجاع شد.
به گزارش فارس شامگاه روز 26 فروردين سال 84 ماموران کلانتري بهارستان از طريق مرکز فوريت هاي پليسي 110 تهران بزرگ از يک قتل باخبر شدند.
در اين جنايت مردي 32 ساله يي بر اثر اصابت ضربات متعدد چاقو در يکي از ساختمان هاي محله ظهير الاسلام از پا درآمده بود.
آرش سيفي قاضي واحد اظهار نظر دادسراي امور جنايي تهران در خصوص اين پرونده گفت؛ با انجام تحقيقات مشخص شد اين مرد روز قبل از کشف جسدش با يکي از دوستانش ديدار داشته است. چند روز بعد متهم 28 ساله دستگير شد.
وي افزود؛ اين مرد به نام علي در اولين جلسه بازجويي به ارتکاب قتل اعتراف کرد و گفت؛ مقتول از او طلب داشت و برايش حکم جلب گرفته بود او نيز به همين دليل دست به قتل زد.
سيفي افزود؛ با توجه به مجرم شناخته شدن علي از سوي بازپرس پرونده و همچنين درخواست اولياي دم براي قصاص وي کيفرخواست صادر شد تا دادگاه در خصوص مجازات اين مرد تصميم بگيرد.

 
 

بهمن را اعدام نکنيد

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار