 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
100تنديس بيصاحب درآکادمي اسکار
|
| | | |
 | آکادمي اسکار از سال 1951 تمام نامزدهاي اسکار را وادار به امضا قراردادي ميکند که برابر با آن جايزه خود را ميتوانند تنها به آکادمي و آن هم به قيمت يک دلار بفروشند. |  آکادمي علوم و هنرهاي سينمايي آمريکا حدود 100 تنديس اسکار در اختيار دارد که صاحبان آن يا وارثان آنها به دلايل مختلف حاضر به نگهداريشان نبودهاند.
آسوشيتدپرس اعلام کرد، آکادمي اسکار از سال 1951 تمام نامزدهاي اسکار را وادار به امضا قراردادي ميکند که برابر با آن جايزه خود را ميتوانند تنها به آکادمي و آن هم به قيمت يک دلار بفروشند.
آکادمي اين قانون را زماني وضع کرد که حراج تنديسهاي اسکار به قيمتهاي بالا باعث نگراني شده بود. از آن زمان تاکنون حتي يک برنده اسکار نيز جايزه خود را به قيمت يک دلار نفروخته، اما به گفته بروس ديويس مدير اجرايي آکادمي اسکار تقريبا 100 تنديس از سوي برندگان، وارثين آنها به آکادمي بازگردانده شده است.
تنديسهاي جمعآوري شده گاهي اوقات در دفاتر آکادمي علوم و هنرهاي سينمايي در بورلي هيلز کاليفرنيا به نمايش درميآيد و در نهايت قرار است در موزه اسکار در هاليوود که راهاندازي آن از مدتها پيش در دستور آکادمي قرار دارد، نگهداري شود.
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|