 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
تصرف پاسگاه مرزي حادثهآفرين ميشود
|
| | | |
 | فيلم تلويزيوني «سبز، سپيد، سرخ» به تهيهكنندگي مهدي تربتيفرد و كارگرداني مجيد تربتيفرد، اين روزها در منطقه سرپلذهاب در حال تصويربرداري است.
|  فيلم تلويزيوني «سبز، سپيد، سرخ» به تهيهكنندگي مهدي تربتيفرد و كارگرداني مجيد تربتيفرد، اين روزها در منطقه سرپلذهاب در حال تصويربرداري است.
تصويربرداري فيلم از 8 اسفندماه آغاز شده و در آن بازيگراني چون عمار تفتي، شهرام عبدلي، حسين سليماني، حسين رجاييدوست، سعيد نوراللهي، رائد تميمي و مهسا پرورده مقابل دوربين حسين ناظريان به ايفاي نقش ميپردازند.
داستان فيلم درباره سربازي است كه در يك پاسگاه مرزي خدمت ميكند. اين پاسگاه مورد هجوم نيروهاي عراقي قرار ميگيرد و او مسوول رساندن خبر حمله نيروهاي بعثي به اهالي روستا ميشود.
او بعد از بازگشت به پاسگاه متوجه ميشود همه نيروهاي پاسگاه به شهادت رسيدهاند و به همين خاطر، تصميمي ميگيرد كه سرنوشت داستان را تغيير ميدهد.اين فيلم به سفارش گروه حماسه و دفاع شبكه يك ساخته و به طور همزمان از سوي حامد رضي تدوين ميشود.
فيلمنامه نوشته شهروز آقاييپور است و فيلم با مشاركت عقيدتي - سياسي ارتش جمهوري اسلامي ايران ساخته شده كه تصويربرداري آن تا دهم فروردين ادامه خواهد داشت. | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|