پنجشنبه 21 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی سياسی خبرهاي خوش هسته اي در راه است

 
 

سه شنبه 18 فروردين 1388

خبرهاي خوش هسته اي در راه است

 
 

روز ملي فناوري هسته‌اي يک واقعه بي‌بديل در تاريخ کشور و نمادي از عزم، پشتکار، قوه ابتکار، نوآوري و شجاعت ملت است.

"پرويز داودي" معاون اول رييس‌جمهوري گفت كه دكتر "محمود احمدي نژاد" رييس جمهوري روز پنجشنبه آينده (پس فردا) در روز ملي فناوري هسته اي و جشن آن در اصفهان، خبرهاي جديدي در زمينه پيشرفتهاي ايران در اين عرصه اعلام خواهد كرد.
داودي در مراسم روز جهاني بهداشت و آغاز هفته سلامت گفت: رييس‌جمهور طي روزهاي آتي خبرهاي جديد هسته‌اي را به ملت ايران اعلام مي‌کند و اين تحول ، "يک پله و جهش ديگر در فناوري هسته‌اي" است.
وي افزود: روز ملي فناوري هسته‌اي يک واقعه بي‌بديل در تاريخ کشور و نمادي از عزم، پشتکار، قوه ابتکار، نوآوري و شجاعت ملت است.
استاندار اصفهان هم در مصاحبه با خبرنگار ايرنا در آن شهر گفت : جشن پر افتخار هسته اي مصادف با "روز ملي فناوري هسته اي" در مرکز "يو سي اف" اصفهان با حضور رييس جمهوري و اعضاي هيات دولت برگزار مي شود.
"مرتضي بختياري" افزود: دور دوم سفر با برکت رييس جمهوري و اعضاي هيات دولت به استان اصفهان هفته جاري انجام مي شود.
وي اظهارداشت: يکي از ويژگي هاي اين سفر همزماني آن با روز ملي جشن هسته اي است که در مرکز يوسي اف اصفهان برگزار مي شود و بازتاب گسترده اي هم در سراسر جهان خواهد داشت.
بختياري با اشاره به برنامه هايي که براي اين سفر تدارک شده است، گفت: در دور دوم سفر استاني دکتر "محمود احمدي نژاد" به اصفهان، مصوبات دور اول سفر استاني رييس جمهوري و هيات دولت بررسي خواهد شد و کارگروه هاي تخصصي نيز براي آن تشکيل مي شود.
وي، برگزاري نشست رييس جمهوري با علما، ائمه جمعه و جماعات، ديدار با خانواده هاي معزز شهدا و ايثارگران و همچنين بازديدهايي از بعضي از مناطق استان اصفهان را از ديگر برنامه هاي اين سفر عنوان کرد.
بختياري با اشاره به اينکه رييس جمهوري ديداري هم با مردم اصفهان خواهد داشت، خاطرنشان کرد: نشست دور دوم هيات دولت براي تصويب مصوبات اين سفر نيز در روز پنجشنبه انجام خواهد گرفت.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار