پنجشنبه 21 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 

اخبار داخلی جاده تندرستی برس زدن بيش از حد موها موجب موخوره مي‌شود

 
 

سلامت نیوز , دوشنبه 31 فروردين 1388

برس زدن بيش از حد موها موجب موخوره مي‌شود

 
 

استفاده از ترکيبات ملايم و غيرمحرک در شست و شوي موها و حفظ رطوبت آنها و يک بار برس زدن در طول روز مي‌تواند مانع از ايجاد موخوره شود.

تحقيقات نشان مي‌دهد: آسيب‌هاي مکانيکي و شيميايي وارد بر مو سبب تخريب و چند شاخه شدن موها يا همان موخوره مي‌شود.
دکتر فرشته حبيبي متخصص پوست و مو گفت: برس زدن بيش از حد موها از مهمترين عوامل ايجاد آسيب‌هاي مکانيکي بر موها و مهمترين عامل وجود موخوره است.
وي افزود: درعين حال، استفاده از رنگ موهاي گوناگون در يک دوره کوتاه زماني، استفاده از حالت دهنده‌ها، کوتاه نکردن موها و مراقبت نکردن از آنها، استفاده مداوم از سشوار و استفاده از شامپوهاي نامرغوب موجب ايجاد موخوره مي‌شوند که هنوز درماني براي اين پديده پيدا نشده و کوتاه کردن موها تنها راه از بين بردن موخوره‌ها است.
دکتر حبيبي تاکيد کرد: بلند نگه داشتن بيش از حد موها نبايد پائين‌تر از گودي کمر باشد. استفاده از ترکيبات ملايم و غيرمحرک در شست و شوي موها و حفظ رطوبت آنها و يک بار برس زدن در طول روز مي‌تواند مانع از ايجاد موخوره شود.

 
 
   
 
 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار