 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
ايسكانيوز , چهارشنبه 2 ارديبهشت 1388 |
|
سرباز فراری متهم به جنایت کجاست؟
|
| | | |
 | تجسس پلیس اداره آگاهی استان قزوین برای دستگیری پسری که به کشتن خواهرش متهم است با کشف سرنخ به مرحله تازه ای رسید. | تجسس پلیس اداره آگاهی استان قزوین برای دستگیری پسری که به کشتن خواهرش متهم است با کشف سرنخ به مرحله تازه ای رسید.
ماموران کلانتری بخش «آوج» بویین زهرا ، شامگاه هفتم فروردین 1388 باخبر شدند پیکر دختری در اطراف روستای «هرایین» درون یک گودال رها شده است.
سپس پلیس و بازپرس کشیک به نقطه مورد نظر رفتند و با دیدن جنازه چادر پیچ «نگار» 22 ساله که با روسری خفه شده بود رسیدگی به ماجرا را در دستور کار خود قرار دادند.
شواهد نشان می داد برادر 20 ساله «نگار» به نام «حسن» که آخرین روزهای دوره خدمت سربازی را سپری می کرد او را به نزدیکی مقبره امامزاده «هرایین» در محور ورودی روستای «خسروآباد» کشانده و کشته بود.
«حسن» که تلفنی با خانواده اش تماس گرفته بود گفت : «نگار» را سوار پیکان داماد بزرگمان کردم و به بهانه عید دیدنی خانواده دایی ام به «خسرو آباد» بردم.او با کارهایش آبروی ما را ریخته بود و لایق زندگی کردن نبود.حالا بروید جنازه اش را از گودال بردارید.
با افشای این موضوع ، تحقیق پلیس اداره آگاهی استان قزوین برای ردیابی و دستگیری متهم آغاز شد و با کشف سرنخ به مرحله تازه ای رسید.
کارآگاهان امیدوارند سرباز فراری را در کوتاه ترین زمان بازداشت کنند. | | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|