جمعه 7 ارديبهشت 1403

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی دانش و فناوری علاقه دانشمندان دنیا به همکاری با محققان ایرانی درزمینه سلولهای بنیادی

 
 

مهر نیوز , يكشنبه 13 ارديبهشت 1388

علاقه دانشمندان دنیا به همکاری با محققان ایرانی درزمینه سلولهای بنیادی

 
 

حضور پرتعداد دانشمندان بزرگ دنیا در کنفرانسهای مرتبط با فناوری سلولهای بنیادی در ایران نشان دهنده جایگاه قابل توجه ایران در این فناوری است.

دکتر ایرانی دانشکده پزشکی هاروارد که یکی از تهیه کنندگان گزارش دانشگاههای هاروارد و ماساچوست درباره فعالیتهای ایران در حوزه سلولهای بنیادی است گفت: فعالیتهای ایران در سلولهای بنیادی باعث شده دانشمندان دنیا علاقه مند به همکاری با محققان ایرانی باشند.
علی خادم حسینی در رابطه با گزارش دو دانشگاه معتبر آمریکا درباره فعالیتهای ایران در حوزه سلولهای بنیادی که در روزنامه واشنگتن تایمز منتشر شد، گفت: در حال حاضر در میان دانشمندان جهان کشش و علاقه زیادی برای همکاری با دانشمندان ایرانی وجود دارد.
وی ادامه داد: حضور پرتعداد دانشمندان بزرگ دنیا در کنفرانسهای مرتبط با فناوری سلولهای بنیادی در ایران نشان دهنده جایگاه قابل توجه ایران در این فناوری است.
این محقق هاروارد در پاسخ به سوال مهر در رابطه با واکنشی که نسبت به این گزارش در کشورهای غربی مشاهده کرده است گفت: تمامی کسانی که این گزارش را مطالعه کردند واکنش بسیار مثبتی داشته و بر آن مهر تایید زده اند.
علی خادم حسینی استادیار ایرانی درمان، علوم پزشکی و تکنولوژی در بخش علوم پزشکی و تکنولوژی هاروارد-ام آی تی و دانشکده پزشکی هاروارد است که در زمینه تولید میکرو و نانوتکنولوژی هایی برای کنترل رفتارهای سلولی با هدف خاص گسترش میکرو مواد زیستی تولید بافتهای آزمایشگاهی فعالیت دارد.
وی به تازگی و با همکاری چند تن از همکارانش در این دو موسسه گزارشی را در رابطه با فعالیتهای علمی دانشمندان ایرانی در زمینه سلولهای بنیادین ارائه کرده و به مقایسه موقعیت و موفقیت این نوع از فعالیتها در ایران و دیگر کشورهای قدرتمند علمی پرداخته است.
خادم حسینی تاکنون مقالات بسیاری را در نشریه های علمی جهان از جمله نیچر و تکنولوژی ریویو منتشر کرده است و در سال 2007 جایزه مخترع برتر مجله تکنولوژی ریویو، جایزه علمی گروه BMW و ... را به خود اختصاص داده است.
وی مدرک دکترای خود را در مهندسی زیست از موسسه ام آی تی در سال 2005، و مدرک لیسانس و فوق لیسانس خود را در رشته علوم کاربردی مهندسی شیمی از دانشگاه تورنتو دریافت کرده است.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
شارژ اضافی ۱۲۰هزار تومانی «یارانه‌ها» ذخیره نمی‌شود/ نحوه بهره‌مندی از این شارژ
:: فناوری اطلاعات ::
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
:: روی خط جوانی ::
چه زمانی برای اولین بار بگوییم "دوستت دارم"
:: ورزش ::
همه چیز درباره خویچا کواراتسخلیا، مارادونای گرجستانی
:: فرهنگ و هنر ::
قلم مقدس به‌دنبال معرفی اسوه برای نسل خبرنگاران است
:: حوادث ::
مرد تهرانی زن سابق خیانتکارش را کشت و خودکشی کرد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار