چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی اقتصادی 12 میلیارد سرمایه گذاری غیرنفتی در دولت نهم

 
 

هموطن سلام , يكشنبه 13 ارديبهشت 1388

12 میلیارد سرمایه گذاری غیرنفتی در دولت نهم

 
 

معاون اول رئیس جمهور ارزش سرمایه گذاری قراردادهای غیرنفتی در دولت نهم را 12 میلیارد دلار اعلام کرد.

معاون اول رئیس جمهور ارزش سرمایه گذاری قراردادهای غیرنفتی در دولت نهم را 12 میلیارد دلار اعلام کرد.
پرویز داوودی، معاون اول رئیس جمهور روز یکشنبه در مراسم پایانی همایش بین المللی سرمایه گذاری و توسعه استان همدان افزود: از سال 72 تا سال 83 ارزش قراردادهای غیر نفتی در کشور650 میلیون دلار بود که این رقم در دولت نهم در مجموع به 12/5 میلیارد دلار رسیده و 8/5 میلیارد دلار آن هم در حال اجراست.
وی سرمایه گذاریهای خارجی نفتی و غیرنفتی جذب شده را بیش از 34 میلیارد دلار با 296 طرح در حال اجرا اعلام کرد.
داوودی با بیان اینکه فعالیت اقتصادی کشور در حال گسترش است افزود: ظرفیت پیمانکاری کشور بیش از 60 میلیارد تومان است و10 هزار شرکت پیمانکاری در کشور فعالند.
وی گفت: کشور ایران جزو ده کشور برتر حوزه گردشگری و پنج کشور برتر دنیا در عرصه اکوتوریسیم است و هر سال در ایام نوروز 40 درصد افزایش مسافر داخلی و خارجی داریم که بخش عظیمی از آنها به همدان نیز سفر میکنند.
داوودی افزود: همدان یکی از هفت منطقه کشور است که جاذبه های گردشگری فراوان و منابع معدنی و صنایع پایه و کشاورزی پیشرفته دارد و قرار است همه شهرهای این استان با شبکه راه آهن به هم متصل شوند.
آمین رائو اهل کشور آلمان نماینده سرمایه گذاران شرکت کننده در این همایش هم با قدردانی از دست اندرکاران برگزاری همایش گفت: مهربانی و مهمان نوازی مردم استان همدان موجب شادی ما شد و با دیدن فرهنگ با شکوه این سرزمین شگفت زده شدیم.
وی افزود: به طور قطع سرمایه گذاری در استان همدان را پرسود و کم خطر می دانیم و امیدواریم بتوانیم شرکای خوبی برای مردم همدان باشیم .
درهمایش بین المللی سرمایه گذاری و توسعه همدان، 180 سرمایه گذار خارجی از 32 کشور جهان و بیش از 200 سرمایه گذار داخلی با توانمندی ها و ظرفیت های سرمایه گذاری استان همدان آشنا شدند که تاکنون منجر به انعقاد 9 تفاهم نامه با شرکای خارجی و داخلی شده است.
این تفاهم نامه های اولیه در عرصه های تاسیس پالایشگاه، کارخانه ساخت خانه های پیش ساخته، تولیدآب میوه و نکتار، صنایع غذایی، کارخانه سیمان و استحصال منیزیم از دولومیت است و ارزش آنها معادل 800 میلیارد تومان است.
این همایش ازدیروز در همدان آغاز شده است و فردا با بخش دیگر آن که بازدید از مناطق گردشگری و اقتصادی استان است، ادامه می یابد.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

يادداشت
:: اقتصادی ::
صادرات تخم مرغ آزاد شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار