چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی جهان دور جدید یورش صهیونیست ها به غزه

 
 

هموطن سلام , يكشنبه 13 ارديبهشت 1388

دور جدید یورش صهیونیست ها به غزه

 
 

بر اثر حمله جنگنده های رژیم صهیونیستی به غزه دو فلسطینی به شهادت رسیدند .

بر اثر حمله جنگنده های رژیم صهیونیستی به غزه دو فلسطینی به شهادت رسیدند .
خبرنگار فاکس نیوز با اشاره به دور جدید حملات هوایی رژیم صهیونیستی به غزه که از دو ماه پیش تاکنون آغاز شده است ، گفت : اسرائیل هرگز توافقنامه آتش بس را امضاء نکرده بود .
در این حال پس از حمله هوایی رژیم صهیونیستی به غزه ، رزمندگان مقاومت سه گلوله خمپاره به سرزمین های اشغالی شلیک کردند .
همچنین روزنامه اسپانیایی ال پائیس در واکنش به حملات هوایی صهیونیست ها به غزه نوشت ، فلسطین به آزمایشگاه سلاح های اسرائیل تبدیل شده است.
ال پائیس نوشت ، جف هالپر مدیر کمیته اسرائیلی علیه تخریب خانه های فلسطینی خاطرنشان کرد ، هواپیماهای بدون سرنشین که در غزه یا نابلس یا فلوجه امتحان شده است ، یکی از مارک های تجاری بسیار کارآمد اسرائیل است که در حال فروش آنها به امریکا ، انگلیس ، کانادا و دیگر کشورها در جنگ علیه افغانستان است .
این مقام اسرائیلی افزود : 60 درصد از صادرات اسرائیلی ها تسلیحات نظامی یا اقلام امنیتی است و شاهدی دیگر برای اثبات این مساله است که سرزمین های اشغالی " به آزمایشگاهی برای آزمایش های ارتش اسرائیل تبدیل شده است".
شمار زیادی از مردم فرانسه نیز اقدام رژیم صهیونیستی در گسترش شهرک های صهیونیست نشین و حفاری در مسجد الاقصی را به شدت محکوم کردند و توقف اقدامات رژیم صهیونیستی در این زمینه ها را خواستار شدند.
ادامه طرح های رژیم صهیونیستی برای یهودی سازی قدس و توسعه شهرک ها و مصادره اراضی فلسطینی در مسجدالاقصی که این روزها به نگرانی ها افزوده است و همچنین ابراز نگرانی دفتر هماهنگی امور انسانی سازمان ملل درباره تخریب منازل فلسطینی که ده ها هزار نفر را در بیت المقدس در معرض خطر از دست دادن منازل خود قرار داده در حالی که اتحادیه عرب نشست فوق العاده خود را تا 17 اردیبهشت به تعویق انداخته است ، سبب شد تا گروهی در پاریس با برگزاری تجمعی خواستار اقدام عاجل بین المللی در این باره شوند.
خبردیگر اینکه ، دومین جشنواره فرهنگی فلسطین با شعار " قدس پایتخت همیشگی فلسطین و مرکز فرهنگی جهان عرب"، در مراسمی در پایتخت سوریه گشایش یافت.
نمایشگاه صنایع دستی ، میراث فرهنگی فلسطین، عکس و نقاشی کودکان در افشای جنایات رژیم صهیونیستی در 60 سال اشغال فلسطین به ویژه جنگ اخیر علیه اهالی غزه، از دیگر برنامه های این جشنواره فرهنگی است.
در این مراسم که با یک دقیقه سکوت به یاد شهدای غزه آغاز شد، کاردار سفارت جمهوری اسلامی ایران در سوریه در سخنانی تاکید کرد حمایت های بی شائبه دولت و ملت مسلمان ایران از ملت فلسطین مبتنی بر آموزه های مکتب اسلامی ناب محمدی در یاری مظلومان و مستضعفان است.
شرکت کنندگان در این جشنواره نیز به منظور قدردانی از حمایت های جمهوری اسلامی ایران از آرمان فلسطین، یک قطعه عبا را که نماد میراث ملی مردم فلسطین است ، به کاردار سفارت جمهوری اسلامی ایران اهدا کردند.
همچنین معاون دبیر کمیته مرکزی جنبش فتح انتفاضه در سخنانی در این مراسم مصیبت های ملت فلسطین و آوارگی آنان در مدت شصت و یک سال را زاییده توطئه های سلطه طلبانه آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه بر شمرد و گفت : در پرتو وحدت و همدلی ملت فلسطین ، برنامه های شیطانی دشمن را خنثی می کنیم و آزادی و عزت فلسطین را به ارمغان خواهیم آورد.
ابو فاخر تصریح کرد : با وجود همه سختی ها، راه مقاومت را تا آزادی فلسطین و برپایی کشور مستقل خود به پایتختی قدس شریف ادامه خواهیم داد.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار