جمعه 29 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فرهنگ و هنر يوسف پيامبر (ع) در صدر جدول

 
 

دوشنبه 14 ارديبهشت 1388

يوسف پيامبر (ع) در صدر جدول

 
 

سريال يوسف پيامبر (ع) با جلب رضايت 92.8 درصد از متوسط كل بينندگان،‌به عنوان پرمخاطب‌ترين مجموعه توليدي مركز سيما فيلم طي 2 سال گذشته شناخته شد.

سريال يوسف پيامبر (ع) با جلب رضايت 92.8 درصد از متوسط كل بينندگان،‌به عنوان پرمخاطب‌ترين مجموعه توليدي مركز سيما فيلم طي 2 سال گذشته شناخته شد.
براساس نتيجه نظرسنجي‌هاي منتشر شده از سوي مركز تحقيقات صدا و سيما ،‌ اين سريال طي 37 قسمت توانست به طور متوسط 75.9 درصد از كل بينندگان مجموعه‌هاي تلويزيوني را به خود اختصاص دهد و رضايت 92.8 درصد آنها را در پي داشته باشد.همچنين مجموعه روزگار قريب با 49.8 درصد بيننده و ميزان رضايت 90.3 درصدي در مقام دوم اين نظرسنجي ايستاده است.
سريال شهريار با 88.5 درصد،‌ يك مشت پر عقاب با 85 درصد،‌ كارآگاه علوي با 82.4 درصد و در نهايت مجموعه شيخ بهايي با 77.4 درصد در مقام‌هاي سوم تا ششم جدول قرار گرفته‌اند.
گفتني است، سريال يوسف پيامبر(ع) در 45 قسمت به كارگرداني و تهيه‌كنندگي فرج‌الله سلحشور در مركز سيما فيلم ساخته شده است كه به زندگي حضرت يوسف از طفوليت تا زماني مي‌پردازد كه عزيز مصر مي‌شود.
اين در حالي است كه پيش از اين عزت‌الله ضرغامي در مورد نكات مثبت اين سريال گفته بود: خوشبختانه مجموعه تلويزيوني يوسف پيامبر(ع) بخوبي توانسته است با وفاداري به متن قرآن و تاريخ انبيا، رابطه جذاب و باورپذيري با مخاطبان برقراركند. در واقع اوج تجربيات و بلوغ هنري كارگردان متعهد مجموعه، اين سريال را به نقطه عطفي در مجموعه‌هاي نمايشي ديني و قرآني بدل كرد.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
تشییع پیکر بهروز رضوی
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار