سه شنبه 20 بهمن 1388

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهی در هموطن 
نسخه موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 

اخبار داخلی تغذيه مصرف چاي از قهوه مفيدتر است

 
 

باشگاه خبرنگاران , پنجشنبه 31 ارديبهشت 1388

مصرف چاي از قهوه مفيدتر است

 
 

در حال حاضر در بيشتر كشورها چاي سبز جايگزين قهوه شده كه با توجه به آنتي اكسيدان هاي خوبي كه دارد ايمني بدن را بالا برده و از بروز سرطان جلوگيري مي كند.

یک متخصص تغذیه گفت: قهوه به سبب داشتن ميزان زياد كافئين خستگي افراد را برطرف مي كند اما چاي سبز به خاطر جلوگيري از سرطان جايگزين مناسب تري است.
دكتر شيخ الاسلامي افزود: در خارج از ايران افراد بيشتر قهوه مي نوشند اما تحقيقات نشان داده است كه در حال حاضر در بيشتر كشورها چاي سبز جايگزين قهوه شده كه با توجه به آنتي اكسيدان هاي خوبي كه دارد ايمني بدن را بالا برده و از بروز سرطان جلوگيري مي كند.
وي افزود: قهوه تنها در افراد باعث رفع خستگي مي شود.
شيخ الاسلامي افزود: چاي به خاطر داشتن تئين اثر ضعيف تري در رفع خستگي دارد اما در حال حاضر همراه با نعناع، بابونه و گياهاني كه آرامبخش هستند در بسته هاي متنوع در دسترس مشتريان قرار گرفته و اين نشان مي دهد كه همه در پي مصرف موادي هستند كه به سلامت آنها كمك بيشتري مي كند.

 
 

مصرف هويج خرد شده از لحاظ آزادسازي کاروتنوئيدها مناسبتر است
يك فنجان چاي با طعم كاكوتي
خواص نخود فرنگی

 
   
 
 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  معرفی ما  ::  نقشه سايت  ::  آگهی در هموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۸۷ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار