پنجشنبه 21 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی حوادث تلاش دوباره براي دستگيري قاتل جوان ورزشکار

 
 

اعتماد , دوشنبه 4 خرداد 1388

تلاش دوباره براي دستگيري قاتل جوان ورزشکار

 
 

اظهارات شاهدان حاکي از آن بود که يکي از همکاران مقتول به نام عليرضا که محل کارش در طبقه دوم پاساژ است عامل اصلي اين قتل است و...

تحقيقات براي دستگيري عاملان قتل يک جوان ورزشکار پس از گذشت پنج سال از وقوع اين حادثه با انتشار تصوير عامل اصلي اين جنايت وارد مرحله تازه يي شد.
ساعت 30/14 روز 24تيرماه سال 83 يک تماس تلفني که خبر از وقوع نزاعي دسته جمعي در پاساژ گلديس فلکه دوم صادقيه مي داد گروهي از ماموران کلانتري ستارخان را به آنجا کشاند.
افسران پليس به سرعت به محل درگيري در يکي از بوتيک ها رفتند و دريافتند صاحب مغازه به نام علي در اثر اصابت چند ضربه چاقو کشته شده است.بلافاصله ماجرا به بهروز هنرمند بازپرس شعبه چهارم دادسراي امور جنايي گزارش و با حضور وي بررسي هاي تخصصي در اين باره آغاز شد.
اظهارات شاهدان حاکي از آن بود که يکي از همکاران مقتول به نام عليرضا که محل کارش در طبقه دوم پاساژ است عامل اصلي اين قتل است و ساعتي پيش از حضور ماموران همراه با دو دوست ديگرش به نام هاي مسعود و مهدي به شدت با علي درگير شده و سرانجام وي را کشته است.
ادامه تحقيقات فاش
 

" مغازه متهم اصلي نيز مدتي پس از اين حادثه فروخته شد و هيچ کس نيز خبري از سرنوشت وي نداشت.... "

 
 
کرد عليرضا با شريک مقتول دچار اختلاف بوده و روز حادثه قصد داشته با او درگير شود اما وقتي او و دوستانش به بوتيک رفتند علي که جواني ورزشکار و قوي هيکل و داراي چندين حکم قهرماني در ورزش هاي رزمي بود به هواداري از شريکش با آنها درگير شد و در اين بين عليرضا با دو ضربه کارد به سينه و پشت علي او را از پاي درآورد.
با به دست آمدن اين اطلاعات تحقيقات براي دستگيري عاملان اين نزاع که پس از مرگ علي متواري شده بودند، آغاز شد.
کارآگاهان اداره دهم پليس آگاهي با دستور بازپرس پرونده به بررسي تمام مکان هايي که احتمال پنهان شدن متهمان وجود داشت، پرداختند اما آنان هيچ ردي از خود به جا نگذاشته بودند.
از سويي مغازه متهم اصلي نيز مدتي پس از اين حادثه فروخته شد و هيچ کس نيز خبري از سرنوشت وي نداشت.
در ادامه بررسي ها بازپرس هنرمند براي جلوگيري از خروج متهمان از کشور آنان را ممنوع الخروج کرد اما مدتي بعد شواهدي به دست آمد که نشان مي داد متهمان به کشور آلمان گريخته اند.
با کشف اين سرنخ، کارآگاهان پليس آگاهي از طريق پليس بين المللي - اينترپل - به جست وجوي متهمان پرداختند ولي باز هم هيچ ردي از آنان به دست نيامد.
در حالي که پنج سال از قتل جوان ورزشکار مي گذرد، روز گذشته بازپرس پرونده مجوز انتشار تصوير بدون پوشش عليرضا را در جرايد صادر کرد و از مردم خواست در صورتي که از محل اختفاي وي اطلاعي دارند به شعبه چهارم بازپرسي دادسراي امور جنايي يا اداره دهم پليس آگاهي مراجعه کنند.

 
 

قتل غريبه يي در خانه
معرفي خون آشام کوچک براي بررسي سلامت رواني به پزشکي قانوني
رهايي محکوم به قصاص از طناب دار

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار