چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی حوادث طلاق به خاطر محبت زياد همسر

 
 

اعتماد , سه شنبه 5 خرداد 1388

طلاق به خاطر محبت زياد همسر

 
 

مردي که به دليل علاقه و محبت زياد همسرش از او دلزده شده بود براي جدايي به دادگاه خانواده مراجعه کرد.

مردي که به دليل علاقه و محبت زياد همسرش از او دلزده شده بود براي جدايي به دادگاه خانواده مراجعه کرد.
در جلسه رسيدگي به دادخواست طلاق اين زوج که در مجتمع قضايي شهيد باهنر برگزار شد ابتدا زن 29 ساله اظهار داشت؛ 12 سال پيش پسرخاله ام به خواستگاري ام آمد و به خاطر علاقه يي که به من داشت حاضر به ازدواج با وي شدم و با مهريه 350 سکه بهار آزادي و نيمي از دارايي اش به عقد هم درآمديم.
وي افزود؛ اوايل زندگي رابطه بسيار گرم و صميمانه يي داشتيم و هيچ مشکلي وجود نداشت تا اينکه شوهرم سه سال پيش به همکارش که زن 30ساله يي است، علاقه مند و از آن موقع بهانه جويي هايش شروع شد.
او مي گفت؛ چرا بيش از اندازه به من محبت مي کني؟ و چرا با من بحث و دعوا و قهر نمي کني؟زن جوان با اظهار اينکه همسرش مانع رفتن او به دانشگاه شده است، گفت؛ تنها گناه من اين است که با او مهربان و سازگار بودم.
در ادامه از آنجا که مرد 33 ساله در دادگاه حضور نداشت وکيل او توضيحاتي را ارائه داد و گفت من به خاطر پسر پنج ساله اين زوج خيلي براي سازگاري تلاش کردم اما موفق نشدم و موکل من ادعا مي کند هيچ مشکلي با همسرش ندارد اما علاقه يي نيز به او ندارد و ديگر نمي خواهد با وي زندگي کند.
قاضي دادگاه پس از شنيدن اظهارات طرفين رسيدگي به اين پرونده را به آينده موکول کرد.

 
 

طلاق ،حقي با اما و اگرهاي فراوان
طلاق به خاطر اختلاف تحصيلات
درخواست طلاق به خاطر ريزش موي شوهر

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار