پنجشنبه 21 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 

اخبار داخلی اقتصاد مردمی سعیدی کیا خبر داد: رشد 24درصدي سرمايه‌گذاري بخش خصوصي در مسكن

 
 

هموطن سلام , شنبه 9 خرداد 1388

سعیدی کیا خبر داد: رشد 24درصدي سرمايه‌گذاري بخش خصوصي در مسكن

 
 

وجود تقاضاي مستمر در كنار جذب سرمايه‌گذاري خارجي اين بخش را براي سرمايه‌گذاران جذاب كرده است.

وزير مسكن و شهرسازي گفت: سرمايه‌گذاري بخش خصوصي در بخش مسكن 24 درصد رشد داشته است.
محمد سعيدي‌كيا در همايشي كه با عنوان راه كارهاي سرمايه‌گذاري خارجي صبح امروز برگزار شد گفت: بخش ساختمان و مسكن همواره يكي از بخش‌هاي مهم و جذاب در سرمايه‌گذاري خارجي است.
وي گفت: مسكن در اقتصاد ايران بخش بزرگي از سرمايه بازار را به خود اختصاص داده است و 20 تا 30 درصد از سرمايه ثابت كشور در اين بخش سرمايه‌گذاري مي‌شود.
وزير مسكن و شهرسازي با اشاره به اينكه در سال 85 تعداد واحدهاي مسكوني به 16 ميليون واحد رسيد تصريح كرد: از اين 16 ميليون واحد مسكوني 11.5 ميليون واحد مسكوني شهري و 4.5 ميليون روستايي بوده است.
وي افزود: سرمايه‌گذاري بخش خصوصي در بخش مسكن 24 درصد رشد داشته است.
وي خاطرنشان كرد: ظرفيت بخش ساختمان و مسكن در كشور اكنون به 120 ميليون مترمربع رسيده است كه 100 ميليون مترمربع آن در شهر و 20 ميليون مترمربع آن در روستا است.
سعيدي كيا با اشاره به تقاضاي مستمر در بخش مسكن اظهار داشت: وجود تقاضاي مستمر در كنار جذب سرمايه‌گذاري خارجي اين بخش را براي سرمايه‌گذاران جذاب كرده است.

 
 

مشکل مسکن ، همکاری دولت و ملت را می طلبد
سازمان گسترش به سرمایه گذاران خصوصی کمک می کند

 
   
 
 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار