چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی سياسی نامه سرگشاده پسر ناطق‌نوری به موسوی

 
 

پنجشنبه 14 خرداد 1388

نامه سرگشاده پسر ناطق‌نوری به موسوی

 
 

فرزند حجت‌الاسلام ناطق‌نوری در نامه‌ای سرگشاده به میر حسین موسوی شیوه مناظره تلویزیونی وی با رقیب انتخاباتی‌اش را ستود و از اتهام وارد شده بر خود و خانواده‌اش در این مناظره گلایه کرد.

فرزند حجت‌الاسلام ناطق‌نوری در نامه‌ای سرگشاده به میر حسین موسوی شیوه مناظره تلویزیونی وی با رقیب انتخاباتی‌اش را ستود و از اتهام وارد شده بر خود و خانواده‌اش در این مناظره گلایه کرد.
در متن نامه سرگشاده مصطفی ناطق‌نوری به میر حسین موسوی آمده است: «بی‌مقدمه مایلم مراتب سپاس و خرسندی عمیق خود را به عنوان یک شهروند ایرانی از متانت و بزرگواری توام با صداقت جنابعالی درمناظره تلویزیونی که چون روزنی از نور در برابر تاریکی و بی‌صداقتی، یکبار دیگر امید را به دل ایرانیان نگران حق سرازیر نمود، ابراز دارم».
در ادامه این نامه آمده است: «آنجا که در سایه تزویر و تظاهر به مهدویت و طلب فرج، اصول ایمانی و تاکیدات دینی و قواعد اخلاقی که بناست فلسفه غایی فرج امام عصر(عج) باشد، آنگونه لگد مال جهل گردید و دلهای مومنانی که درپس این سالها، با امید به حاکمیت اخلاق دینی، سختی‌های این راه دراز دفاع از آرمان‌ها را به جان خریدند، این چنین به لرزه افتاد».
«اینجانب با مدد امید به آینده‌های روشن، این بار سنگین افترایی را که در پیشگاه میلیون‌ها نفر، بر من و خانواده‌ام روا گردید و قلبم را بی‌رحمانه آزرد، به نوبه خود تحمل می‌نمایم و تنها به عنوان یک ایرانی و نیز جانباز کوچک دوران دفاع مقدس همگام و هم نفس خیل عظیمی از ایرانیان مصمم که دل در گرو تغییر وضع موجود دارند و بی‌صبرانه آرزوی روزهای سبز این مرز و بوم را در دل می‌پرورانند، با شما نجواگونه می‌گویم " اندکی صبر سحر نزدیک است"».

 
 

پاسخ زهرا رهنورد به احمدی نژاد

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار