سه شنبه 20 بهمن 1388

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهی در هموطن 
نسخه موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
رقص در میانه بازارم آرزوست!
:: نکته آموزشی ::
برای قطعه‌ای جان بدهید که برای شما تب کند!

اخبار خارجی فناوری اطلاعات اپل، پلنگ برفي را به شكار ويندوز 7 فرستاد

 
 

فناوران اطلاعات , شنبه 23 خرداد 1388

اپل، پلنگ برفي را به شكار ويندوز 7 فرستاد

 
 


اپل سيستم‌عامل جديد خود را با قيمت 129 دلار به فروش مي‌رساند و هر كاربري كه بخواهد نسخه جديد اسنو لئوپارد را دريافت كند، فقط كافي است 29 دلار ديگر هزينه كند.

نسخه جديــــــد سيستم‌عامل Mac OS X در كنفرانس جهاني طراحان اپل معرفي شد.
با معرفي Snow Leopard، نسخه جديد سيستم‌عامل Mac OS X در كنفرانس جهاني طراحان اپل (WWDC) در روز دوشنبه، جنگ تازه‌اي ميان اين شركت و مايكروسافت كه در شور و شوق ويندوز جديدش به سر مي‌برد، آغاز شده است. انتشار سيستم‌عامل جديد مك به منزله آن است كه اپل به تقويت اجرايي سيستم‌عامل متمركز شده است. اما به نظر مي‌رسد كه مايكروسافت با انتشار ويندوز 7، در حقيقت خواست كه شكست ويندوز ويستا را جبران كند. البته آزمايش‌هاي اوليه نشان مي‌دهد كه در ويندوز 7، بيش‌تر نقايص ويستا برطرف شده و اين شركت در انتشار ويندوز 7 موفق عمل كرده است. اما با حضور سيستم‌عامل جديد اپل، گويي مايكروسافت باز هم لاي منگنه قرار گرفته است.
يكي ديگر از مسايلي كه رقابت اين دو شركت در جنگ سيستم‌هاي عامل را پررنگ‌تر مي‌كند، قيمتي است كه اين شركت‌ها براي سيستم عامل‌ها تعيين كرده‌اند.
اپل سيستم‌عامل جديد خود را با قيمت 129 دلار به فروش مي‌رساند و هر كاربري كه بخواهد نسخه جديد اسنو لئوپارد را دريافت كند، فقط كافي است 29 دلار ديگر هزينه كند.از طرف ديگر، با وجودي كه مايكروسافت هنوز قيمت به‌روز رساني ويندوز خود را اعلام نكرده، اما گفته مي‌شود كه اين ميزان بيش‌تر از قيمت به‌روز رساني سيستم‌عامل اپل است.
گفتني است كه اپل در كنفرانس جهاني طراحان اپل امسال به معرفي نرم‌افزار iPhone OS 3.0، نمايش MacBook Pro باصفحه نمايش 13 اينچي، مدل 15 و 17 اينچي MacBook Pros و new iPhone 3G S پرداخته است.
در كنفرانس امسال، فيل شيلر(Phil Schiller)، مدير ارشد بازاريابي محصولات اپل به جاي سخنران هميشگي و محبوب، استيو جابز مسووليت سخنراني و معرفي محصولات را به عهده داشت.

 
 
   
 
تحليل
:: تا انتخابات ::
محكوميت بهزاد نبوي به 5 سال زندان قطعي شد
:: اقتصادی ::
گزارش صندوق بين‌المللي پول از وضعيت اقتصاد ايران
:: فناوری اطلاعات ::
آی‌پد کابوس اورولی
:: روی خط جوانی ::
فاصله افتاده بين من و تو...
:: ورزش ::
مايلي‌كهن: دعواي من و قلعه‌نويي از جنگ ايران و عراق بدتر نبود
:: فرهنگ و هنر ::
توضيحات «علي معلم» درباره حواشي مراسم پاياني جشنواره
:: حوادث ::
متهمي كه از سال 80 تاکنون 16 بار به زندان رفته است

يادداشت
:: فناوری اطلاعات ::
فناوری و اصلاح الگوی مصرف

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  معرفی ما  ::  نقشه سايت  ::  آگهی در هموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۸۷ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار