 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
ايسنا , يكشنبه 31 خرداد 1388 |
|
کلاهبرداري ميليوني يک مرد با جعل عنوان
|
| | | |
 | متهم در بازجويي ها اعتراف کرد با شناسايي افراد روستايي، بي سواد و مسن و جلب اعتماد آنان ميليون ها تومان از آنان کلاهبرداري کرده است. |  يک تبهکار با جعل عنوان نماينده مجلس و معرفي خود به عنوان وابسته به يکي از ارگان هاي نظامي اقدام به کلاهبرداري ميلياردي کرد.
مدتي قبل فردي با مراجعه به دادسراي ناحيه 27 تهران و اعلام شکايت نزد اميراسماعيل رضوانفر داديار شعبه چهارم اعلام کرد خودرو زانتياي او توسط يکي از دوستانش به سرقت رفته است.
با شروع تحقيقات پليسي براي کشف خودرو و بازداشت متهم، شکاياتي مبني بر کلاهبرداري هاي ميليوني توسط همين شخص مطرح شد که با رديابي هاي ماموران آگاهي نهايتاً اين متهم 41ساله به نام محمد در يکي از شهرهاي جنوبي کشور بازداشت و به مقام قضايي تحويل داده شد.
در بررسي هاي ابتدايي مشخص شد اين فرد به دليل تشابه اسمي با يکي از نمايندگان مجلس، خود را نماينده مجلس معرفي کرده و از اين طريق با فريب طعمه هاي خود و دادن وعده هايي نظير انجام معاملات کلان و پيروزي در برخي مناقصه ها و مزايده ها دست به کلاهبرداري زده است.
با انجام تحقيقات بعدي، ماموران دريافتند اين متهم در جزيره خارک و شهرهاي تبريز، کرمانشاه، بوشهر، اهواز و تهران خود را وابسته به يکي از ارگان هاي نظامي يا پيمانکار سازمان انرژي اتمي معرفي کرده و از اين راه حدود يک ميليارد تومان به جيب زده است.
اين در حالي است که متهم صبح ديروز در چندمين جلسه بازجويي متوالي اقدامات مجرمانه خود را انکار کرد و هيچ يک از دلايل موجود در پرونده موجب نشد وي اعتراف کند. داديار پرونده پس از انجام بازجويي از متهم براي وي قرار قانوني صادر کرد و پرونده را براي تکميل تحقيقات در اختيار ماموران آگاهي قرار داد. در همين حال يک کلاهبردار ديگر که با عناوين جعلي مامور و کارمند دولتي مبالغ زيادي را از شهروندان استان کردستان کلاهبرداري کرده بود، دستگير و تحويل مقامات قضايي شد.
سرهنگ قنبري رئيس پليس آگاهي استان کردستان با اعلام اين خبر گفت؛ اين مجرم کلاهبردار با حضور در مناطق مختلف استان خصوصاً در روستاهاي شهرستان بيجار با شناسايي افراد مسن و با نشان دادن مدارک و معرفي نامه هاي جعلي به بهانه اينکه کارمند شرکت مخابرات است و مي تواند در جمع آوري وديعه براي تلفن ثابت به آنان کمک کند پس از جلب اعتماد آنان مبالغ زيادي از آنان دريافت کرده و متواري مي شد.
وي افزود؛ متهم براي اينکه بتواند اقدامات مجرمانه خود را تکرار کند هر بار سراغ افراد مختلف مي رفت و درخواست خود را مطرح مي کرد. در نهايت رسيدگي به موضوع با هوشياري يکي از شهروندان و گزارش سريع او به پليس آگاهي در دستور کار کارآگاهان قرار گرفت.
رئيس پليس آگاهي استان کردستان بيان کرد؛ کارآگاهان که احتمال وقوع کلاهبرداري را قوي مي دانستند ابتدا به استعلام از مراکزي که مظنون خود را نماينده آنها معرفي کرده بود، پرداختند و متوجه دروغ بودن ادعاهاي او شدند. سپس با مراجعه به افرادي که فريب متهم را خورده بودند با دريافت مشخصات ظاهري اين مرد به انجام عمليات چهره نگاري پرداختند، ضمن اينکه با اعزام چند اکيپ به برخي نقاط که متهم به آنجا رفت و آمد داشت، خواستند در صورت مواجهه با اين شياد موضوع را بلافاصله به پليس گزارش دهند.
وي عنوان کرد؛ سرانجام پس از چند روز تحقيقات جامع و پيگير حدس کارآگاهان به يقين تبديل شد و متهم که از ادامه کار خود اطمينان داشت به يکي از بانک ها مراجعه کرد و قبل از اينکه بتواند نقشه تکراري خود را پياده کند با حضور غافلگيرانه کارآگاهان پليس آگاهي مواجه و دستگير شد.
سرهنگ قنبري گفت؛ متهم در بازجويي ها اعتراف کرد با شناسايي افراد روستايي، بي سواد و مسن و جلب اعتماد آنان ميليون ها تومان از آنان کلاهبرداري کرده است. پس از تکميل پرونده و کشف وجوه نقد اخاذي شده، متهم با صدور قرار وثيقه روانه زندان شد و تحقيقات تکميلي در اين زمينه ادامه دارد. | | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|