 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
همشهری انلاین , سه شنبه 2 تير 1388 |
|
جاماندن فندك در هواپيما
|
| | | |
 | البته مسافران در پرواز هاي خارج از ژاپن مجاز به حمل فندك به داخل هواپيما نيستند و شايد همين موضوع باعث بالا رفتن ايمني سفر باشد.
| 
توكيو: هرچند در اغلب پروازها به همراه داشتن فندك قدغن است اما تحقيقات اخير كارشناسان نشان ميدهد كه ژاپنيها معمولا عادت دارند در جريان پروازهاي داخلي فندكهايشان را روي صندليهاي هواپيما جا بگذارند.
اين تحقيقات در 511 فروند هواپيما انجام شده و در 57 هواپيما 76 عدد فندك پيدا شده است. به همين دليل ميهمانداران ناچار شدهاند كه در ضمن توضيح ايمني پرواز براي مسافران از آنها بخواهند كه هنگام پياده شدن از هواپيما فندكهايشان را فراموش نكنند.
يكي از مقامات در اين زمينه گفت: امكان دارد در پرواز بعدي روي صندلي كه فندك جامانده، يك كودك بنشيند و فندك در دست كودك يك سانحه غير قابل جبران در هواپيمابهبار آورد. البته مسافران در پرواز هاي خارج از ژاپن مجاز به حمل فندك به داخل هواپيما نيستند و شايد همين موضوع باعث بالا رفتن ايمني سفر باشد.
| | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|