جمعه 22 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی رسانه ضرورت تشكيل اتاق فكر در زمينه رسانه‌هاي ديجيتال در كشور

 
 

ایسنا , سه شنبه 2 تير 1388

ضرورت تشكيل اتاق فكر در زمينه رسانه‌هاي ديجيتال در كشور

 
 

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي بر ضرورت تشكيل اتاق فكر در زمينه رسانه‌هاي ديجيتال در كشور تاكيد كرد.
محمدحسين صفارهرندي شب گذشته در جلسه شوراي سياستگذاري سومين جشنواره و نمايشگاه بين‌المللي رسانه‌هاي ديجيتالي اظهار كرد: علاوه بر فعاليت شوراي سياستگذاري رسانه‌هاي ديجيتال بايد يك اتاق فكر كه محلي براي چاره جستن، سنت نهادن و ايجاد رويه در عرصه رسانه‌هاي ديجيتالي باشد تشكيل شود.
وي به اعضاي شوراي سياستگذاري رسانه‌هاي ديجيتال توصيه كرد كه به مقوله گسترش و هدفمندسازي فعاليت رسانه‌هاي ديجيتال به اندازه مباحث مهم شوراي فرهنگ عمومي كشور و شوراي عالي انقلاب فرهنگي اهميت قائل شوند و از هم‌انديشي جامعه‌شناسان، روانشناسان و متخصصان علوم تربيتي در كنار صاحبنظران فن‌آوري‌هاي نوين در تصميم‌گيري‌هاي خود بهره بگيرند.
صفارهرندي از جمعيت جوان كشور به عنوان اصلي‌ترين جامعه هدف رسانه‌هاي ديجيتال و بازي‌هاي رايانه‌يي ياد كرد و گفت: ميانگين سني 90 درصد از مخاطبان اينترنت و بازي‌هاي رايانه‌اي در كشور، كمتر از 25 سال است.
وي خاطرنشان كرد: بسياري از بازي‌هاي رايانه‌يي وارداتي كه نسل جوان و نوجوان ما از آن‌ها استفاده مي‌كنند حتي اگر صحنه‌هاي نامناسب نداشته باشد يك نوع خشونت كور بي‌معنا را القا مي‌كند، از همين رو بايد براي جايگزيني بازي‌هاي جديد متناسب با فرهنگ ايراني - اسلامي در جامعه اقدام كرد.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي با اشاره به نوپا بودن رسانه‌هاي ديجيتال در عرصه‌هاي بين‌المللي و ملي تصريح كرد: تغيير مسائلي كه از ديرباز وارد فرهنگ كشور شده است چندان آسان نيست اما در ارتباط با رسانه‌هاي ديجيتال و اينترنت كه پديده‌اي جوان به شمار مي‌آيد .
مي‌توان با برنامه‌ريزي صحيح، عادات و رويكردهاي مناسب را حاكم كرد چراكه ذهن‌ها بکر و فضا براي اينكار مساعد است.
وي يادآور شد: برگزاري جشنواره و نمايشگاه رسانه‌هاي ديجيتال در شرايطي صورت مي‌گيرد كه كشور‌ ما در شرايط گذار به مرحله‌اي جديد و مدرن به سر مي‌برد و برپايي اين جشنواره مي‌تواند نقش موثر و هدفمندي در جريان اين انتقال و گذار، ايفا كند.
بر اساس اين گزارش شركت‌كنندگان در جلسه شوراي سياستگذاري سومين جشنواره و نمايشگاه بين‌المللي رسانه‌هاي ديجيتال به بيان نقطه نظرات و پيشنهادات خود پرداختند.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار