پنجشنبه 21 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی اقتصادی جهرمي: وزير دولت دهم نخواهم بود

 
 

مهر , جمعه 5 تير 1388

جهرمي: وزير دولت دهم نخواهم بود

 
 

وزير کار و امور اجتماعي با بيان اينکه به عنوان وزير در دولت دهم فعاليت نخواهد کرد، خواستار تداوم اجراي طرح بنگاههاي زودبازده به عنوان يکي از راهکارهاي کاهش نرخ بيکاري در دولت دهم شد.

وزير کار و امور اجتماعي با بيان اينکه به عنوان وزير در دولت دهم فعاليت نخواهد کرد، خواستار تداوم اجراي طرح بنگاههاي زودبازده به عنوان يکي از راهکارهاي کاهش نرخ بيکاري در دولت دهم شد.
سيد محمد جهرمي در پاسخ به اين سئوال که در دولت دهم نيز به عنوان وزير فعاليت خواهيد کرد؟ گفت: من ترجيح مي دهم که در جاي ديگري خدمت کنم.
وزير کار و امور اجتماعي در خصوص ادامه اجراي طرح بنگاههاي زودبازده در دولت دهم نيز اظهار داشت: طرح بنگاههاي زودبازده يکي از برنامه هاي اساسي برنامه چهارم توسعه و دولت نهم است که مجلس روي آن صحه گذاشته و دولت نيز بر اجراي آن تاکيد دارد.
وي با بيان اينکه طرح بنگاههاي زودبازده بازدهي مطلوب و اثربخشي مناسبي داشته است، تصريح کرد: اگر همان اهدافي که در آئين نامه طرح بنگاههاي زودبازده توسط دولت مشخص شده بود کاملا توسط تسهيلات بانکي به نتيجه مي رسيد، هم اکنون نرخ بيکاري در کشور کمتر از 10 درصد بود.
جهرمي اظهار اميدواري کرد که طرح بنگاههاي زودبازده در برنامه پنجم و در دولت دهم نيز به منظور کاهش نرخ بيکاري ادامه يابد، زيرا يکي از اهداف و راهکارهاي کاهش نرخ بيکاري غير از اجراي اين طرح نمي تواند باشد.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

يادداشت
:: اقتصادی ::
صادرات تخم مرغ آزاد شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار