چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی وبگردی بدشانس‌ترين سارق دنيا

 
 

همشهری انلاین , يكشنبه 7 تير 1388

بدشانس‌ترين سارق دنيا

 
 

او از وسايل سرقت شده عكس گرفت و عكس‌ها را همراه با قيمت مورد نظرش براي فروش روي يك پايگاه اينترنتي قرار داد.

برلين: سارق جوان با يك اشتباه خود را به دام پليس انداخت. اين جوان 28 ساله زماني كه اعضاي يك خانه مجلل به مسافرت رفته بودند، وارد خانه آنها شد و همه اموال با ارزش از جمله يك گلدان نفيس را به سرقت برد.
او سپس همه اموال مسروقه را داخل خودرواش چيد و بدون اينكه كسي متوجه اين سرقت شود، از محل فرار كرد. اما پس از گذشت يك ماه اين مرد تصميم گرفت بخشي از وسايل سرقت شده را از طريق اينترنت به فروش برساند.
او از وسايل سرقت شده عكس گرفت و عكس‌ها را همراه با قيمت مورد نظرش براي فروش روي يك پايگاه اينترنتي قرار داد. اين در حالي بود كه مرد مالباخته هم كه از دستگيري سارق خانه‌اش نااميد شده بود در حال جست‌وجوي اينترنت براي پيدا كردن وسايلي شبيه وسايل خانه‌اش بود كه با عكسي شبيه يكي از گلدان‌هاي خودش برخورد كرد. او پليس را در جريان قرار داد و آنها جوان سارق را به دام انداختند.

 
 

مردي كه قصد داشت همسرش را زير بگيرد!

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار