 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
جام جم آنلاين , يكشنبه 7 تير 1388 |
|
فراكسيون اكثريت آشوبهاي اخير را بررسي ميكند
|
| | | |
 | در اين جلسه برخي از نمايندگان درخصوص اغتشاشات و آشوب هاي اخير به اظهار نظر پرداختند و اقدام شوراي نگهبان در تمديد مهلت رسيدگي به شكايات را قابل تقدير دانستند. |  يوسف اسدي _ عضو شوراي مركزي فراكسيون اكثريت مجلس از حضور وزراي اطلاعات ، كشور و فرمانده نيروي انتظامي در مجمع عمومي اين فراكسيون براي بررسي خبر داد.
ولي اسماعيلي نماينده گرمي در مجلس شوراي اسلامي در حاشيه جلسه علني امروز مجلس با بيان اينكه شوراي مركزي فراكسيون اكثريت مجلس صبح امروز يكشنبه جلسه داشت ، گفت: در اين جلسه برخي از نمايندگان درخصوص اغتشاشات و آشوب هاي اخير به اظهار نظر پرداختند و اقدام شوراي نگهبان در تمديد مهلت رسيدگي به شكايات را قابل تقدير دانستند.
وي با بيان اينكه اين جلسه به رياست محمدرضا باهنر نايب رئيس فراكسيون اكثريت مجلس برگزار شد، گفت: در اين جلسه تصميم گرفته شد تا مجمع عمومي فراكسيون اكثريت مجلس ساعت 17 تا 19 روز سه شنبه با حضور وزير اطلاعات ، وزير كشور و فرمانده نيروي انتظامي برگزار شود و مسئولين گزارشي را در خصوص اغتشاشات و آشوب هاي خياباني به نمايندگان ارائه كنند.
اسماعيلي افزود: همچنين تصميم گرفته شد تا فراكسيون اكثريت مجلس بيانيه اي صادر كند تا در آن ضمن تاييد سخنان و فرمايشات اخير مقام معظم رهبري به عده اي از افراد كه همچنان به صدور بيانيه هاي زنجيره اي خود ادامه مي دهند هشدارهاي لازم داده شود.
| | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|