جمعه 28 اسفند 1388

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهی در هموطن 
نسخه موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
رقص در میانه بازارم آرزوست!
:: نکته آموزشی ::
نکاتی برای خرید اسکنر

اخبار خارجی جهان حمایت روسیه از حقوق هسته ای ایران

 
 

هموطن سلام , جمعه 12 تير 1388

حمایت روسیه از حقوق هسته ای ایران

 
 

رئیس مرکز تحقیقات سیاسی روسیه گفت : روسیه به عنوان شریک عمده ایران علاقه مند به توسعه برنامه های صلح آمیز هسته ای ایران زیر نظر آژانس بین المللی انرژی اتمی است .

رئیس مرکز تحقیقات سیاسی روسیه در امور کاهش تسلیحات اتمی ضمن حمایت از حقوق هسته ای ایران گفت : روسیه به عنوان شریک عمده ایران علاقه مند به توسعه برنامه های صلح آمیز هسته ای ایران زیر نظر آژانس بین المللی انرژی اتمی است .
ولادیمیر اورلف با تاکید بر اهمیت خاورمیانه و اوضاع حساس این منطقه که امنیت آن تاثیر مستقیمی بر امنیت جهان دارد ، افزود : امریکا به منظور عاری ساختن خاورمیانه از سلاح های هسته ای و جلب اعتماد کشورهای منطقه باید به اسرائیل فشار وارد کند تا از تسلیحات اتمی صرف نظر کند .
اورلف همچنین به روابط مسکو – واشنگتن در شرایط جدید اشاره کرد و گفت : روسیه برای از سرگیری روابط با امریکا از سیاست گذشت همانند آنچه که در سالهای دهه نود میلادی شاهد بودیم پیروی نخواهد کرد.
وی با وجود خوشبینی درباره گرمی روابط روسیه و امریکا افزود : روسیه زمانی با امریکا در خصوص کاهش تسلیحات اتمی به توافق کامل خواهد رسید که واشنگتن به وعده های خود عمل کند.
رئیس مرکز تحقیقات سیاسی روسیه در امور کاهش تسلیحات اتمی ادامه داد‌ : قراردادهای جدید و توافق های به عمل آمده در زمینه کاهش تسلیحات اتمی باید به تصویب دومای دولتی روسیه و کنگره امریکا برسد و واشنگتن از طرح استقرار سپرهای دفاعی ضد موشکی در اروپای شرقی و نظامی سازی فضا خودداری کند .
اورلف با اشاره به نشست ششم جولای سران روسیه و امریکا در مسکو گفت : بی ثباتی اوضاع در پاکستان مهمترین چالش امنیت بین المللی است و روسیه نگران از دست دادن کنترل طرح های هسته ای در پاکستان است.
وی ادامه داد : همچنین با توجه به مخالفت مسکو با پیونگ یانگ به علت بی اعتنایی به قطعنامه شورای امنیت ، مساله کره شمالی از موضوعات مورد مذاکره دیمیتری مدویدف و باراک اوباما در این نشست خواهد بود.

 
 
   
 
تحليل
:: تا انتخابات ::
فتنه گري هاي 8 ماه اخير قبل از انتخابات برنامه ريزي شده بود
:: اقتصادی ::
فرزين : فرهنگ مصرف جديدي در راه است
:: فناوری اطلاعات ::
BUZZ جای توییتر و فیس‌بوک را تنگ می‌کند
:: روی خط جوانی ::
آينده در دستان تو ...
:: ورزش ::
دايي: عابدزاده حق نشستن روي نيمكت پرسپوليس را ندارد
:: فرهنگ و هنر ::
موسيقي ايران دست‌خوش سلايق شخصي
:: حوادث ::
6 کشته در محور کاشان - قم

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  معرفی ما  ::  نقشه سايت  ::  آگهی در هموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۸۷ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار