چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی حوادث شاگرد راننده چمدان مسافران را خالي مي کرد

 
 

پنجشنبه 18 تير 1388

شاگرد راننده چمدان مسافران را خالي مي کرد

 
 

راز سرقت هاي سريالي از مسافران يک اتوبوس با به دام افتادن شاگرد راننده خيانتکار برملا شد.

راز سرقت هاي سريالي از مسافران يک اتوبوس با به دام افتادن شاگرد راننده خيانتکار برملا شد.
سرقت زنجيره يي از مسافران از مدت ها قبل حساسيت راننده يک اتوبوس بين شهري را برانگيخته بود تا اينکه راننده در آخرين سفري که همراه با شاگردش رسول به اصفهان داشت به دستيار خود مظنون شد.
هنگامي که اتوبوس به ترمينال اصفهان رسيد چند نفر از مسافران هنگام تحويل گرفتن چمدان هايشان مدعي شدند برخي اموال شان ناپديد شده است.
يکي از اين افراد نزد راننده رفت و گفت 500 کارت شارژ تلفن همراه اعتباري را در يک کارتن گذاشته بود اما فقط تعداد کمي از آنها بين کارتن هاي پاره باقي مانده است.
از آنجا که اين اتفاق در سفرهاي ديگر نيز رخ داده بود و از سويي فقط رسول کليد صندوق اتوبوس را در اختيار داشت راننده به وي مشکوک شد و پس از بازگشت به تهران او را به کلانتري برد و به عنوان دزد وسايل مسافران تحويل پليس داد.
شاگرد راننده قصد داشت به بهانه هاي مختلف از زير بار اين اتهام فرار کند اما تلاشش بي فايده بود و سرانجام سرقت اموال مسافران را بر عهده گرفت.
با توجه به اعتراف رسول وي با تشکيل پرونده يي به شعبه سوم دادسراي ناحيه 11 تهران منتقل شد و هنگامي که در برابر بازپرس زکي پور قرار گرفت علاوه بر پذيرش اتهامش به ارتکاب چندين فقره سرقت از خانه هايي در مناطق مختلف تهران اقرار کرد.
او درباره دزدي در اتوبوس گفت؛ وقتي ماشين به راه مي افتاد من به بهانه خوابيدن به محلي که چمدان ها قرار داشت، مي رفتم و در آن هنگام وسايل مسافران را بازرسي مي کردم و اشياي قيمتي آنها را مي ربودم. در مورد آخر گوشه يکي از کارتن ها پاره شده بود و کارت هاي شارژ تلفن همراه داخل آن به خوبي مشخص بود. من هم کارتن را کامل پاره کردم و کارت ها را برداشتم.
وي همچنين در مورد ساير اقدامات مجرمانه اش گفت؛ چندي قبل با شکستن در خانه يي واقع در بلوار ابوذر مقداري وسيله منزل از آنجا دزديدم. مدتي قبل نيز خانه يي در منطقه اتابک را هدف سرقت قرار دادم و دو حلقه النگو و يک دستگاه تلويزيون ربودم. در حالي که شواهد نشان مي داد متهم به کراک اعتياد دارد بررسي سوابق وي فاش کرد 11 سابقه کيفري به اتهام سرقت و مصرف مواد مخدر در پرونده اش به ثبت رسيده است.
به همين دليل وي به دستور بازپرس زکي پور روانه زندان شد تا تحقيقات بيشتري در مورد ديگر جرائم احتمالي اش انجام شود.

 
 

اعتراف زن سارق به 25 فقره دزدي
کلاهبرداري از 95 شهروند با وعده فروش وام
10 سال حبس به جرم سرقت يک پرايد

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار