جمعه 22 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی رسانه مجلس انگليس رسوايي رسانه‌اي مرداك را بررسي مي‌کند

 
 

همشهری انلاین , جمعه 19 تير 1388

مجلس انگليس رسوايي رسانه‌اي مرداك را بررسي مي‌کند

 
 

مرداك مالک شمار فراواني از رسانه هاي غربي و صهيونيستي، به سه نفر از شاکيان اين اقدام مجرمانه، يک ميليون پوند پرداخته است تا آنان را ساکت کند.

کميته امور فرهنگي مجلس انگليس اعلام کرد در پي افشاگري گاردين درباره اقدام مجرمانه خبرنگاران شبکه خبررساني نيوز آو ورلد تحقيق در اين باره را آغاز کرده است.
در پي افشاگري گاردين درباره خبرنگاران شبکه نيوز آو ورلد در شنود غيرقانوني تلفن هزاران فرد مشهور در انگليس، کميته امور فرهنگي مجلس انگليس امروز اعلام کرد تحقيق در اين باره را آغاز کرده است.
پليس انگليس و کميسيون رسيدگي به شکايات از رسانه‌ها در اين کشور نيز اعلام کرده‌اند در اين باره، بررسي‌هايي صورت خواهند داد.
به نوشته گاردين، در سال 2007 که ماجراي اقدام مجرمانه خبرنگاران شبکه رسانه‌اي روپرت مرداك براي شنود مکالمات تلفني افراد مشهور در انگليس افشا شد، کميته امور فرهنگي مجلس اين کشور از اندي کولسون، دبير وقت نيوز اينترنشنال، پرس و جو کرد تا مطمئن شود چه تعداد از کارکنان اين رسانه، از اين اقدام مجرمانه اطلاع داشته اند.
رئيس کميته امور فرهنگي مجلس انگليس در مصاحبه با شبکه چهار تلويزيون انگليس اظهار داشت دبير وقت نيوز اينترنشنال، به اعضاي کميته اطمينان داد فقط يک خبرنگار در اين ماجرا دست داشت که محاکمه و زنداني شد و از کارش نيز اخراج شد.
اندي کولسون، اکنون رئيس ارتباطات رهبر حزب محافظه‌کار است و مجلس انگليس در نظر دارد مجددا او را براي دادن اطلاعات احضار کند. روزنامه گاردين نوشت کميته منتخب مجلس انگليس همچنين در نظر دارد لس هينتون، مسئول روزنامه‌هاي مرداك را در انگليس، به عنوان شاهد فرا خواند تا مشخص شود غير از خبرنگار اخراج شده نيوز اينترنشنال، چه تعداد از خبرنگاران و يا مديران شبکه رسانه‌اي مرداك در شنود غير قانوني تلفن‌هاي افراد مشهور انگليس دست داشته‌اند.
لس هينتون اکنون در نيويورک مدير اجرايي وال استريت ژورنال است که مالک داو جونز به شمار مي‌رود و بخشي از شبکه نيوز کورپوريشن مرداك است.
مرداك مالک شمار فراواني از رسانه هاي غربي و صهيونيستي، به سه نفر از شاکيان اين اقدام مجرمانه، يک ميليون پوند پرداخته است تا آنان را ساکت کند.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار