پنجشنبه 21 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی اقتصادی مزدا3 با كيفيت ترين خودرو داخلي

 
 

موج , سه شنبه 23 تير 1388

مزدا3 با كيفيت ترين خودرو داخلي

 
 

در تازه ترين رده بندي سطح كيفي خودروهاي ساخت داخل كشور محصولات توليدي گروه بهمن رتبه اول را كسب كرد.

در تازه ترين رده بندي سطح كيفي خودروهاي ساخت داخل كشور محصولات توليدي گروه بهمن رتبه اول را كسب كرد.
طبق آخرين اديت شركت هاي بازرسي كيفيت (ISIQ) در تيرماه 88، محصولات گروه بهمن در دو بخش خودروهاي سواري و وانت(تجاري) حائز كمترين نمره منفي و رتبه اول كيفي در بين خودروهاي ساخت داخل شد.
بر اساس اين گزارش مطابق شاخص هاي در نظر گرفته شده براي رتبه بندي سطح كيفي خودروهاي داخل، در گروه سواري رتبه اول متعلق به سواري مزدا3 گروه بهمن با نمره منفي 5/22 شده است.
همچنين رتبه دوم به ماكسيما با نمره منفي 8/28 تعلق گرفت و رتبه سوم به خودروي سواري سيتروئن زانتيا با نمره منفي 30 اختصاص يافت.
اين گزارش مي افزايد در رتبه بندي كيفي گروه وانت نيز، وانت مزدا تك كابين با نمره منفي 220 موفق به كسب رتبه اول و وانت شوكا و وانت مزدا دو كابين با نمره منفي 240 و 325 به ترتيب رتبه هاي دوم و سوم را به خود اختصاص داد.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

يادداشت
:: اقتصادی ::
صادرات تخم مرغ آزاد شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار