چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی گوشه و کنار IT فیضی: مجاز به اعلام سود نيستيم

 
 

ايسنا , شنبه 27 تير 1388

فیضی: مجاز به اعلام سود نيستيم

 
 

بر اساس برنامه زمانبندي شده، سازمان حسابرسي گزارش خود را امروز ارائه مي‌دهد و پيشنهاد هيات مديره شركت مخابرات درباره سود سهام مخابرات كه پيش از اين به اين سازمان ارائه شده بود نيز مطرح خواهد شد.

بر اساس برنامه زمانبندي شده، سازمان حسابرسي گزارش خود را امروز ارائه مي‌دهد و پيشنهاد هيات مديره شركت مخابرات درباره سود سهام مخابرات كه پيش از اين به اين سازمان ارائه شده بود نيز مطرح خواهد شد.
صابر فيضي مدير عامل شركت مخابرات ايران با بيان اين مطلب اظهار كرد: تا زماني كه سازمان حسابرسي نظر و گزارش خود را ارائه ندهد ما مجاز به اعلام سود سهام مخابرات نيستيم و ميزان آن در جلسه مجمع مخابرات كه چهارشنبه (31تيرماه) برگزار مي‌شود اعلام خواهد شد.
وي يكي از مواردي كه در سهام مخابرات و ميزان سود آن تاثير دارد را همان موضوع 300 ميليارد تومان عنوان كرد و گفت: هنوز سازمان حسابرسي اين موضوع را قطعي و مشخص نكرده تا ما بتوانيم برروي آن تصميم‌گيري كنيم و بعد از اعلام نتيجه قطعي سازمان مي‌توانيم تصميم‌گيري كنيم.
شرکت مخابرات ايران در سال گذشته اقدام به پرداخت 300‌ميليارد تومان به دولت به صورت اقساط ماهانه تحت عنوان «سود تکليفي» كرده است. اين رقم از منابع شرکت ارتباطات سيار پرداخت شده و در سرفصل هزينه‌هاي غير عملياتي در صورت سود و زيان اين شرکت و نيز صورت‌هاي تلفيقي شرکت مخابرات منعکس شده است.
به عقيده كارشناسان با توجه به آنکه برداشت سود ماهانه در سال گذشته پيش از برگزاري مجمع بوده، اين اقدام ناقض قانون تجارت است و رعايت اصل عدالت بين سهامداران را نيز با چالش مواجه کرده است. زيرا دولت به عنوان سهامدار عمده سود خود را زودتر از ساير سهامداران دريافت کرده است.
مشکل ديگر در اين رابطه، شناسايي برداشت 300‌ميليارد توماني مذکور به عنوان «هزينه» در صورت‌هاي مالي است. اين برداشت پول از آنجا که در رابطه با فعاليت شرکت قابل تعريف نيست، ماهيت هزينه‌اي نداشته و حتي در صورت پذيرش برداشت اين مبلغ تحت عنوان سود تکليفي، اين رقم ‌بايد به عنوان پيش پرداخت سود سهامداران در بخش دارائي‌هاي ترازنامه مخابرات طبقه‌بندي مي‌شد.
بدين ترتيب پذيرش ماهيت هزينه‌اي اين پرداخت و ثبت آن در بخش هزينه‌هاي غير عملياتي (که عملا باعث کاهش سود شرکت شده است) توسط مديريت مالي شرکت مخابرات نيز مورد سوال است.
سازمان حسابرسي نيز در گزارش خود در خصوص صورت‌هاي مالي سالانه شرکت ارتباطات سيار بر اين مساله صحه گذاشته و شناسايي 300‌ميليارد تومان برداشت بودجه‌اي دولت از منابع شرکت تحت عنوان هزينه را نادرست دانسته و ضرورت برگشت آن از بخش هزينه‌ها و افزايش سود قابل تخصيص به مبلغ مزبور را يادآور شده است. اين در حالي است که در گزارش 12 ماهه حسابرسي نشده مخابرات نيز کماکان هزينه مزبور در بخش غير عملياتي به چشم مي‌خورد و در توضيح آن در جريان بودن پيگيري مساله مطرح شده است.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار