چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی گوشه و کنار IT وزارت ارتباطات: خودتان مي دانيد پيامک را چه نهادي قطع کرده است

 
 

اعتماد , سه شنبه 30 تير 1388

وزارت ارتباطات: خودتان مي دانيد پيامک را چه نهادي قطع کرده است

 
 

قطعي اس ام اس و تصميمات يکباره و بدون توضيح دولت در باب آن باعث شد خبرنگاران در مراسم رونمايي از تمبر شهيده حجاب گرد محمد سليماني وزير ارتباطات و فناوري جمع شوند و از او بخواهند در اين خصوص توضيح دهد.

قطعي اس ام اس و تصميمات يکباره و بدون توضيح دولت در باب آن باعث شد خبرنگاران در مراسم رونمايي از تمبر شهيده حجاب گرد محمد سليماني وزير ارتباطات و فناوري جمع شوند و از او بخواهند در اين خصوص توضيح دهد.
برخلاف انتظار خبرنگاران، وزير در انتهاي مراسم بدون اينکه جواب خبرنگاران را بدهد، مراسم را ترک کرد و پاسخگويي به سوالات خبرنگاران در اين خصوص را به روابط عمومي خود سپرد. روابط عمومي نيز در پاسخ به سوال خبرنگاران گفت؛ «قطع اس ام اس دست وزير ارتباطات نيست.
اين قطعي توسط مراجع ديگري صورت گرفته است که خودتان هم مي دانيد.» با وجودي که سليماني در اتفاقات مربوط به وزارتخانه تحت الامرش دخيل نيست اما اظهارنظرهاي جالبي در خصوص فساد اخلاقي جوامع غربي علي الخصوص فرانسويان داشت. سليماني با اشاره به خاطرات دوران اقامتش در فرانسه گفت؛ «من در فرانسه دوستي داشتم که داراي زن و يک فرزند بود.
ما با هم مراودات خانوادگي داشتيم و در تحقيقات و تحصيل نيز کنار هم حرکت مي کرديم.»
او اضافه کرد؛ «بعد از مدتي اين دوستم را در کتابخانه ديدم. خواستم براي رفع خستگي با او خوش و بشي کنم؛ پرسيدم «فلاني چطوري، خانواده چطورن؟» گفت؛ «خوب نيستم. زنم را هم طلاق دادم.» من که از اين گفته او جا خورده بودم، گفتم؛ «طلاق دادي؟ آخر چرا؟» او گفت؛ «خوش به حال شما که مسلمانيد و مي توانيد زنان خود را بکشيد.»» وزير ارتباطات در ادامه اضافه کرد؛ «من که از اين حرف جا خورده بودم، گفتم؛ «نه اين طوري هم نيست.
حالا بگو ببينم چي شده، چرا زنت را طلاق دادي.» دوستم در جواب گفت؛ «من در تعطيلات ژانويه رفتم به پدر و مادرم سر بزنم، بعد که بازگشتم ديدم خانمم به من خيانت کرده است.»» سليماني گفت؛ «من در جواب به او گفتم تحقيق کردي، شايد اشتباه مي کني.» اما دوستم در جواب گفت؛ «خيانت آنقدر مشهود است که همه آن را تاييد مي کنند.» در اين جلسه که مراسم رونمايي تمبر شهيده حجاب برگزار شده بود افراد ديگري چون علي اکبر ولايتي مشاور رهبري در امور بين الملل و طبيب زاده مشاور رئيس جمهور در امور بانوان و زنان نيز سخنراني کردند. آنها نيز در سخنان خود به فساد گسترده «اخلاق» در غرب و اروپا اشارات مستقيمي داشتند.
زهره طبيب زاده نوري مشاور رئيس جمهوري در امور زنان نيز در اين مراسم با اشاره به فساد اخلاقي کشورهاي غربي ريشه اين فساد را در بي ديني ها دانست. وي گفت؛ «در کشورهاي اروپايي آزادي بي حد باعث شده بنيان خانواده ها بسيار سست باشد.» مشاور رئيس جمهور در امور بانوان در ادامه گفت؛ «به دليل آزادي هاي اجتماعي در کشورهاي غربي رشد جمعيت در آنها کاسته شده است و اين در حالي است که با وجود تعاليم اخلاقي در اسلام و تشويق هاي ديني در دين اسلام جمعيت کشورهاي اسلامي رو به رشد است و اين افزايش جمعيت باعث شده آنها ترس از اين داشته باشند که مسلمانان اروپا را تصاحب کنند و به اين ترتيب غربيان زير لواي مسلمانان قرار گيرند.» او اضافه کرد؛ «به همين دليل مسلمانان در کشورهاي اروپايي توسط فرهنگ غربي کشته مي شوند.»
علي اکبر ولايتي مشاور رهبري در امور بين الملل نيز در اين مراسم به استبداد و فساد اخلاقي غربيان اشاره کرد. او با مثال زدن اتفاقاتي که براي روزنامه هايي چون وقايع اتفاقيه و عروه الوثقي افتاده و برخورد دولت بريتانيا با اين روزنامه هاي عربي گفت؛ «انگلستان و کشورهاي اروپايي در حالي شعار آزادي و آزادي بيان را سر مي دهند که در تاريخ بسته شدن روزنامه هايي چون عروه الوثقي و وقايع اتفاقيه را به نام خود ثبت کردند.»
ولايتي گفت؛ «چرا با وجودي که اين کشورها اعلام مي کنند ما آزادي بيان داريم اما از چاپ و انتشار برخي روزنامه ها جلوگيري مي کردند.» او با استناد به اتفاقاتي که در دولت بريتانيا در مورد اين روزنامه افتاد دولت هاي غربي را دولت هاي مستبد و ديکتاتور قلمداد کرد.

 
 

مطهري: وزارت ارتباطات بهتر است در وزارت راه ادغام شود
پیش بینی فارس: پيامك‌ امروز وصل مي‌شود
سازمان بازرسي كل كشور: وزارت ارتباطات پاسخگوی قطع sms باشد

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار