 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
اعتماد , دوشنبه 5 مرداد 1388 |
|
همسرکشي در دفتر ازدواج و طلاق
|
| | | |
 | حدود يک ماه قبل وقتي به کشور برگشتم متوجه شدم همسرم به من خيانت کرده است به همين دليل در دادگاه خانواده پرونده يي تشکيل دادم تا از اکرم جدا شوم. |  جنايت در دفتر ازدواج و طلاق تنها پرونده يي نبود که ديروز کارآگاهان جنايي را از محل کار خود بيرون کشاند. آنها مجبور شدند در کنار رسيدگي به اين پرونده تلاش خود را براي رازگشايي از قتل يک زوج سالخورده آغاز کنند و براي دستگيري دو قاتل فراري نيز دست به کار شوند.
ساعت 12 ظهر روز شنبه گزارشي تلفني، افسران ويژه قتل تهران را به تکاپو انداخت. آنها باخبر شدند در يک دفتر ازدواج و طلاق در حوالي ميدان جامي جنايتي رخ داده و زني 22ساله به نام اکرم جان باخته است.
کارآگاهان و محمدحسين شهرياري بازپرس جنايي وقتي به محل حادثه رسيدند، فهميدند اکرم در دفترخانه با ضربه چاقوي شوهر30 ساله اش مجروح و بعد از انتقال به بيمارستان تسليم مرگ شده است.
بازداشت همسر مقتول 22 ساله براي پليس کار دشواري نبود و ماموران توانستند در همان ساعات اوليه کريم را دستگير کنند.
اين مرد در حضور پدرزن خود و کارکنان محضرخانه مرتکب جنايت شده بود و هيچ راهي براي شانه خالي کردن از زير بار اتهام نداشت، براي همين به جاي طفره رفتن ترجيح داد سطرهاي برگه بازجويي را سريع تر پر کند.
او در اعترافاتش نوشت؛ من و اکرم هفت سال پيش با هم ازدواج کرديم و چهار سال قبل صاحب پسري شديم. دو سال قبل من با پسرم به افغانستان رفتم و اکرم در ايران ماند.
حدود يک ماه قبل وقتي به کشور برگشتم متوجه شدم همسرم به من خيانت کرده است به همين دليل در دادگاه خانواده پرونده يي تشکيل دادم تا از اکرم جدا شوم.
در اين مدت کشمکش هاي بين ما ادامه داشت تا اينکه ظهر امروز- روز شنبه- براي ثبت طلاق به دفترخانه رفتيم. در آنجا بين من و پدرزنم مشاجره يي درگرفت و زماني که اکرم پاي خودش را وسط کشيد عصبي شدم و با چاقو ضربه يي به او زدم که منجر به مرگ وي شد.
بازجويي از مرد 30ساله تا ديروقت ادامه پيدا کرد و کارآگاهان تازه او را روانه بازداشتگاه کرده و دنبال فرصتي براي استراحت بودند که گزارش جديدي به آنان داده شد.
عقربه هاي ساعت روي 11 ايستاده بود که افسرنگهبان کلانتري عباس آباد از همکاران خود خواست به يک آپارتمان در حوزه استحفاظي او بروند و درباره يک جنايت مرموز به تفحص بپردازند.
قربانيان اين جنايت زوج 85 و 75ساله يي به نام هاي ناصر و شوکت بودند که در خانه خود توسط قاتل يا قاتلان به کام مرگ فرورفته بودند.
کارآگاهان وقتي آپارتمان آنها را بازرسي کردند مطمئن شدند اين قتل با انگيزه سرقت به وقوع پيوسته است چراکه به هم ريختگي اسباب و اثاثيه منزل گواه تلاش جاني يا جانيان براي يافتن اشياي ارزشمند دو قرباني بود.
مفقود شدن مقداري طلا و مبلغي پول نقد نيز نشان مي داد عامل يا عاملان جنايت به هدف خود دست يافته اند.
در همان حال که متخصص کشيک پزشکي قانوني فرم مخصوص بازرسي جنازه ها را تکميل و يادداشت مي کرد اين زوج با ضربات چاقو از پا درآمده اند، افسران تحقيق در قالب دو گروه به پرس و جو از فرزندان و همسايگان مقتولان پرداختند.
اولاد ناصر و شوکت گفتند از ساعت 11 صبح جمعه از پدر و مادرشان بي خبر بودند اما اهالي ساختمان شهادت دادند اين زن و شوهر را تا ساعت 19 شنبه يعني حدود چهار ساعت پيش از کشف اجساد ديده اند.
اين گفته ها به جز تعيين محدوده زمان وقوع قتل کمک ديگري به پليس نکرد و جنازه ها در حالي در کاور سورمه يي رنگ پزشکي قانوني جاي گرفت که سرنخ زيادي از قربانگاه به دست نيامده بود.
تحقيقات کارآگاهان براي رازگشايي از اين جنايت هنوز هم ادامه دارد و بازپرس شهرياري مسوول رسيدگي به پرونده معتقد است متهم يا متهمان از پيش شوکت و ناصر را مي شناختند و مطمئن بودند آنها در خانه پول و طلا نگه مي دارند، براي همين وارد آنجا شدند و چون مي ترسيدند بعدها توسط زوج سالخورده شناسايي و به پليس معرفي شوند، آن دو را به قتل رساندند.
دستگيري قاتلان فراري
روز شنبه براي افسران ويژه قتل از زاويه يي ديگر روز موفقيت هم محسوب مي شد.
آنها البته توانستند متهمي را بازداشت کنند که از شش سال پيش توانسته بود خودش را از ديد آنان پنهان کند.
بهار سال 82 پيکر بي جان مردي 30 ساله به نام مهدي در خانه مجردي اش در جنوب غرب تهران پيدا شد.
اين مرد هدف ضربات چاقو قرار گرفته بود و تمام شواهد نشان مي داد قتل توسط همخانه 33ساله او به نام محمد انجام شده است.
همسايه هاي اين دو جوان حرف زيادي براي گفتن نداشتند و فقط تاکيد کردند از رفت و آمد مردان و زنان غريبه به اين خانه مجردي به تنگ آمده بودند.اگرچه از همان لحظات اوليه وقوع قتل محمد تحت تعقيب قرار گرفت، اما متهم توانست همه رد پاهايش را از بين ببرد و تلاش بهروز هنرمند بازپرس پرونده و کارآگاهان را بي نتيجه بگذارد. اما اخيراً اخباري به گوش مي رسيد که نشان مي داد خانواده مرد فراري در شمال کشور زندگي مي کنند.
به اين ترتيب بعد از گذشت شش سال، تحقيقات بار ديگر از سرگرفته شد و بالاخره محمد روز شنبه بازداشت شد. او اتهام قتل هم خانه يي خود را قبول کرد و گفت بر سر رفت و آمد دوستانش به خانه مجردي با مهدي درگير شد و او را کشت.در پي اعترافات اين مرد وي راهي بازداشتگاه شد تا باقي روزهاي عمرش را در کنار عامل جنايت در دفتر ازدواج و طلاق بگذراند.
قاتل فراري ديگري که نخستين روز هفته جاري بازداشت شد، متهم اصلي نزاع بر سر نصب تابلوي تبليغاتي است. اين جنايت ساعت 10 شامگاه 21 تيرماه در جريان يک نزاع دسته جمعي در خاني آباد نو به وقوع پيوست.
صاحب يک مغازه قصد داشت تابلوي تبليغاتي حراج نصب کند که با کاسب همسايه خود درگير شد و اين دعوا خيلي زود وسعت گرفت به گونه يي که 41 نفر در آن مداخله کردند و ماموران کلانتري 152 فقط با شليک تير هوايي و گاز اشک آور توانستند به غائله پايان دهند.
بعد از خاتمه دعوا پيکر نيمه جان جوان 25ساله به بيمارستان بهارلو منتقل شد و 39 شرکت کننده نزاع بازداشت شدند.
پس از مرگ جوان مجروح تک تک متهمان توسط حسين اصغرزاده بازپرس ويژه قتل تحت بازجويي قرار گرفتند و همگي پسري29 ساله به نام قهرمان را به عنوان قاتل معرفي کردند.
قهرمان در ميان بازداشت شدگان نبود و توانسته بود از مهلکه بگريزد براي همين تحقيقات وسيعي آغاز شد تا وي به دادسرا تحويل داده شود.
اين تلاش ها شامگاه شنبه با پيدا شدن محل اختفاي وي به ثمر نشست و متهم هنگامي که مشغول استراحت بود، دستگير شد. بازجويي از قهرمان به زودي آغاز خواهد شد. | | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|