پنجشنبه 28 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی فرهنگ و هنر استالونه به کيارستمي و کيتانو مي‌پيوندد

 
 

مهر , جمعه 23 مرداد 1388

استالونه به کيارستمي و کيتانو مي‌پيوندد

 
 

سيلوستر استالونه بازيگر و کارگردان سرشناس آمريکايي با دريافت جايزه "افتخار فيلمساز" از مديران شصت و ششمين جشنواره فيلم ونيز به جمع سه فيلمسازي مي‌پيوندد که پيشتر اين جايزه را از ونيز گرفته‌اند.

سيلوستر استالونه بازيگر و کارگردان سرشناس آمريکايي با دريافت جايزه "افتخار فيلمساز" از مديران شصت و ششمين جشنواره فيلم ونيز به جمع سه فيلمسازي مي‌پيوندد که پيشتر اين جايزه را از ونيز گرفته‌اند.
ورايتي اعلام کرد: سازمان‌دهندگان جشنواره معتبر ونيز با انتشار بيانيه‌اي درباره اعطاي جايز افتخار فيلمساز به سيلوستر استالونه گفتند: اين جايزه از فيلمسازي بسيار اصيل تقدير مي‌کند که آثارش حتي هنگام ريختن خون هم مي‌توانند از مهرباني بگويند و روشنترين و تاريکترين زواياي روياي آمريکايي را به تصوير کشيده‌اند.
ستاره فيلم‌هاي راکي و رمبو هم که ماه آينده ميلادي براي دريافت جايزه خود از جشنواره ونيز به ايتاليا خواهد رفت، در اين باره گفت: تقدير شدن در جشنواره فيلم ونيز رويايي بود که من همواره اميدوار بودم به واقعيت تبديل شود و حالا که قرار است واقعا اتفاق بيفتد، ارزش منتظر ماندن تا آن زمان را دارد.
جايزه افتخار فيلمساز در مراسم اختتاميه شصت و ششمين دوره جشنواره ونيز به استالونه اهدا مي‌شود و در جريان آن بخش‌هايي از آخرين فيلم او "فداشده‌ها" به نمايش درخواهد آمد. اين جايزه به فيلمسازي تعلق مي‌گيرد که تاثيري ماندگار بر سينماي معاصر داشته و پيشتر عباس کيارستمي، تاکشي کيتانو و آنيه واردا آن را گرفته‌اند.
فيلم سينمايي "فداشده‌ها" با نويسندگي، کارگرداني و بازي استالونه آوريل سال 2010 در سينماهاي آمريکا و کانادا به نمايش درمي‌آيد و جيسن استيتم، ميکي رورک و جت لي در آن ايفاي نقش کرده‌اند. اين فيلم 60 ميليون دلاري داستان گروهي مزدور است که براي سرنگون کردن يک ديکتاتور به منطقه آمريکاي جنوبي اعزام مي‌شوند.
شصت و ششمين دوره جشنواره فيلم ونيز روز دوم سپتامبر با نمايش "باريا" به کارگرداني تورناتوره آغاز مي‌شود و روز 12 سپتامبر با "چنگدو، دوستت دارم" از سينماي چين ـ در بخش خارج از مسابقه ـ پايان مي‌يابد. رئيس هيئت داوران اين دوره هم آنگ لي فيلمساز سرشناس تايواني و برنده دو شير طلايي ونيز در چهار دوره اخير است.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
تشییع پیکر بهروز رضوی
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار