 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
فارس , سه شنبه 24 شهريور 1388 |
|
شبهاي قدر دعا كردم ديگر معاون وزير نباشم
|
| | | |
 | اظهارنظر اخير «محمدرضا جعفريجلوه» در خصوص عدم ادامه همكاري در سمت معاونت سينمايي در يك محفل نهچندان رسمي، نظر خبرنگاران و كارشناسان را به خود جلب كرده است.
|  اظهارنظر اخير «محمدرضا جعفريجلوه» در خصوص عدم ادامه همكاري در سمت معاونت سينمايي در يك محفل نهچندان رسمي، نظر خبرنگاران و كارشناسان را به خود جلب كرده است.
مهندس محمدرضا جعفريجلوه شب گذشته در حاشيه حضور خود در هفدهمين نمايشگاه بينالمللي قرآن كريم، در پاسخ به پرسشي درباره رفتن يا ماندن خود در سمت معاونت سينمايي وزير ارشاد، گفت: در شبهاي قدر دعا كردم كه هرطور كه خدا ميپسندد، تقديرم رقم بخورد.
او در اين محفل خصوصي، ادامه اين جملات با بياني كه شايد ناشي از خستگي از روزها و ماههاي پرفشار و طاقتفرساي حضور در سمت معاونت سينمايي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي دولت نهم بود، گفته است كه «دعاي من در شبهاي قدر اين بوده كه ديگر معاون وزير نباشم.»
جعفريجلوه در اين جمع، سر خود را از بابت تلاش و خدمتي كه زيرمجموعهاش در راه اعتلاي سينماي ديني و قرآني كشور ارائه دادهاند، بالا گرفته و گفته است: مهمترين اثر سينماي ايران در حوزه قرآن، فيلم «ملك سليمان» است كه اين فيلم سينمايي به زندگي حضرت سليمان نبي با روايتي قرآني ميپردازد. اين فيلم به لحاظ جنبههاي نوآوري، دانشهاي نو و دستاوردهاي جديد سمعي و بصري اثر قابل ملاحظهاي است كه در جشنواره بيست و هشتم فيلم فجر به نمايش درخواهد آمد.
حرفهاي «جعفريجلوه» درباره حضور نماينده سينماي ايران در اسكار، اوجگيري سينماي ايران در جشنواره سال گذشته و محصولات ارزشمند اين سينما در جشنواره آينده در حالي مطرح ميشود كه از نگاه كارشناسان، سياستهاي مشفقانه وي در سينماي ايران، با سياستهاي وزير جديد فرهنگ و ارشاد اسلامي در بسياري جهات همراستا است و بر اين اساس، حتي برخي گمانهزنيها از ابقاي وي در سمت معاونت سينمايي خبر داده است همانطور كه خبرهاي ضدونقيضي در خصوص تغيير وي بعد از جشنواره بيست و هشتم فيلم فجر يا زودتر از آن و حضور «عليرضا رضاداد»، «محمدمهدي عسگرپور» و «عليرضا برازش» بهجاي وي در روزهاي گذشته شنيده شده و همچنان بر تعداد كانديداهاي حضور در اين سمت كه مدعيان زيادي هم دارد، اضافه ميشود.
بايد ديد هشتمين وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي كه در يكي از اظهارنظرهايش گفته است: «حال حاضر، براي معرفي معاونتهاي وزارت ارشاد، مشغول ارزيابي هستيم و اصل ما هم بر تغيير نيست»، معاون فعال و موفق اما خسته خود را تغيير خواهد داد يا دعاي شبهاي قدر «جعفريجلوه» در درگاه حقتعالي پذيرفته خواهد شد؟
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|