 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
مهر , يكشنبه 29 شهريور 1388 |
|
بيچارهها نماينده بلژيک در اسکار 2010 شد
|
| | | |
 | فيلم سينمايي «بيچارهها» به کارگرداني فليکس فن گرونينگن به نمايندگي از سينماي بلژيک به آکادمي علوم و هنرهاي سينمايي اسکار معرفي شد.
|  فيلم سينمايي «بيچارهها» به کارگرداني فليکس فن گرونينگن به نمايندگي از سينماي بلژيک به آکادمي علوم و هنرهاي سينمايي اسکار معرفي شد.
ورايتي اعلام کرد ، «بيچارهها» سومين فيلم فن گرونيگن پس از «استيو + آسمان» و «با دوستاني اينچنين» است که بهار امسال در بخش دو هفته کارگردانان شصت و دومين جشنواره فيلم کن به نمايش درآمد و اين روزها با حضور در سي و چهارمين جشنواره فيلم تورنتو نمايش در آمريکاي شمالي را تجربه ميکند.
فيلم داستان پسرکي 13 ساله به نام گونتر است که در دهه 1980 در شهري کوچک در بلژيک در خانوادهاي پر از افراد قمارباز ، مست و زنباره رشد ميکند اما رفتارهاي بد و نامناسب باعث نميشود او وفاداري به خانوادهاش را فراموش کند. «بيچارهها» بر اساس کتابي از «ديميتري فرهولست» ساخته شده و از 20 روز ديگر در بلژيک به نمايش درميآيد.
سينماي بلژيک تا به حال پنج بار نامزد اسکار بهترين فيلم غير انگليسي زبان شده و هرگز آن را نبرده است. مهلت ارسال فيلم براي حضور در بخش اسکار بهترين فيلم غير انگليسيزبان اول اکتبر به پايان ميرسد و هشتاد و دومين دوره اسکار هفتم مارس 2010 در لس آنجلس برگزار ميشود. اسامي پنج نامزد نهايي اسکار اين بخش هفتم فوريه اعلام خواهد شد.
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|