پنجشنبه 28 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی فرهنگ و هنر 50 سال زندان در انتظار پولانسکي

 
 

مهر , دوشنبه 6 مهر 1388

50 سال زندان در انتظار پولانسکي

 
 

چهره‌هاي سرشناس سينماي جهان از جمله تيه‌ري فرومو مدير جشنواره فيلم کن و هاروي وينستين تهيه‌کننده آمريکايي پس از دستگيري رومن پولانسکي در سوئيس براي جلوگيري از استرداد او به آمريکا تلاش مي‌کنند.

چهره‌هاي سرشناس سينماي جهان از جمله تيه‌ري فرومو مدير جشنواره فيلم کن و هاروي وينستين تهيه‌کننده آمريکايي پس از دستگيري رومن پولانسکي در سوئيس براي جلوگيري از استرداد او به آمريکا تلاش مي‌کنند.
اسکرين ديلي اعلام کرد فيلمساز برنده اسکار فرانسوي که روز جمعه براي دريافت جايزه يک عمر دستاورد از جشنواره زوريخ به سوئيس رفته بود، از سوي پليس اين کشور دستگير شد و احتمال دارد براي محاکمه در دادگاه آمريکا به اتهام آزار دختري 13 ساله در سال 1977 به اين کشور بازگردانده شود.
بلافاصله پس از تاييد خبر دستگيري پولانسکي، گروهي از چهره‌هاي سرشناس سينماي جهان براي آزادي او دست به کار شدند. وينستين که به درخواست فرومو مدير جشنواره کن وارد ماجراي پولانسکي شده، در اين باره گفت: ما با هر سينماگري که بتواند به حل اين موقعيت وحشتناک کمک کند، تماس گرفته‌ايم.
منايع نزديک به مديران ارشد شرکت وينستين گفته‌اند آنها براي جلوگيري از بازگشت احتمالي پولانسکي به آمريکا دست به دامان لابي هاليوود شده‌اند. اگر فيلمساز برنده اسکار و نخل طلا به آمريکا بازگردانده و در دادگاه محاکمه شود ، احتمالا بايد منتظر 50 سال زندان به سزاي عملي باشد که سه دهه پيش در اين کشور انجام داده و سپس از آنجا گريخته است.
گفته مي‌شود رئيس پليس لس آنجلس به محض اطلاع يافتن از برنامه سفر خالق فيلم سينمايي «پيانيست» به سوئيس براي حضور در جشنواره فيلم زوريخ، با مقام‌هاي پليس و نظام قضايي سوئيس تماس گرفته و خواستار دستگيري پولانسکي شده است. قرار بود فيلمساز نامدار فرانسوي ديروز يکشنبه در جشنواره زوريخ کلاس پيشرفته فيلمساز برپا کند.
زمان و نحوه بازداشت پولانسکي بسياري از ناظران بيطرف و کارشناسان سينما را شگفت زده کرده است. ظاهرا او پيش از اين هم بدون اينکه مشکلي برايش به وجود بيايد چند بار به سوئيس سفر کرده و حتي تابستان امسال براي انجام مرحله تدوين تازه‌ترين فيلم خود «روح» مدتي را در اين کشور گذرانده است.
گيدو بالمر سخنگوي وزارت دادگستري سوئيس با رد برخي گمانه‌زني‌هاي رسانه‌اي درباره علت بازداشت پولانسکي در اين مقطع خاص زماني گفت: دستگيري اين فيلمساز هيچ ربطي به ماجراي رسوايي‌هاي اخير مالياتي در سوئيس و دست داشتن سهامداران آمريکايي بانک سوئيسي UBS در آن ندارد.
پولانسکي سال 1978 پس از اينکه در دادگاهي در آمريکا به اتهام رابطه با دختري 13 ساله مجرم شناخته شد، به فرانسه گريخت و هرگز حتي براي دريافت جايزه اسکار خود در 2002 به اين کشور بازنگشت. سامانتا گيمر ، مدعي اين پرونده، همچنان پيگير شکايت خود از پولانسکي است.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
تشییع پیکر بهروز رضوی
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار