پنجشنبه 28 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فرهنگ و هنر مراسم تقدير از برترين‌هاي سيما در رمضان 88

 
 

ایسنا , دوشنبه 27 مهر 1388

مراسم تقدير از برترين‌هاي سيما در رمضان 88

 
 

سومين مراسم تقدير از برترين‌هاي سيما در رمضان ‌88 عصر امروز (دوشنبه ‌27 مهرماه) با حضور معاون سيما ، دبير شوراي معارف سيما، مديران شبكه‌ها ، كارشناسان مذهبي ، مديران گروه‌ها و جمعي از برنامه‌سازان برگزار شد.

سومين مراسم تقدير از برترين‌هاي سيما در رمضان ‌88 عصر امروز (دوشنبه ‌27 مهرماه) با حضور معاون سيما ، دبير شوراي معارف سيما، مديران شبكه‌ها ، كارشناسان مذهبي ، مديران گروه‌ها و جمعي از برنامه‌سازان برگزار شد.
سيدمرتضي ميرباقري ، معاون سيما در اين مراسم گفت: تفاوت جوهري جمهوري اسلامي و انقلاب اسلامي ايران با ساير حكومت‌ها در اين است كه معتقديم حكومتي كه سعادت انسان‌ها را مي‌تواند تضمين كند مجموعه قوانيني است كه اصول‌اش از آسمان به دست بشر مي‌رسد و اين جوهري‌ترين وجه مميزي ما در جمهوري اسلامي ايران با تمامي حكومت‌هاي ديگري است كه امروزه در اداره دنيا با شدت و ضعف نقش‌آفريني مي‌كنند.
وي با بيان اينكه آنچه در عرصه روابط اجتماعي، سياسي و بين‌المللي اين روزها مشاهده مي‌كنيم در پس پرده‌ ظواهري كه وجود دارد، درگيري بين اين دو ساحت است، اظهار كرد: اگر ما معتقديم كه بر اساس فرمان آسمان بايد امور خود را سامان دهيم، آنچه براي اين امر لازم است توسط پيامبران براي ما آورده شده و در قرآن كريم ذكر شده است و همپاي آن در طول سال‌ها، عترت طاهرين و ائمه اطهار (ع) نقشه راه را تحويل ما داده‌اند.
معاون سيما اضافه كرد: در طول اين چهارده قرن، هزاران انديشمند و متفكر تلاش كرده‌اند و ده‌ها هزار آثار برجسته از خود بر جاي گذاشته‌اند،‌ آثار هنگفتي كه بايد بر اساس آن، ما امروز نقشه‌ي راه خود را تنظيم كنيم.
وي يادآور شد: ما به اين نقشه‌ راه به رهبري امام خميني (ره) دست يافتيم و به پيروزي رسيديم اما جنگي به ما تحميل شد و همه دست به دست هم دادند تا فروغ جاودانه‌اي را كه در ايران ايجاد شده بود خاموش كنند اما ما با اتكاي به اين ميراث عظيم فرهنگي در برابر اين‌ها ايستادگي كرديم. امام (ره) به ما ياد دادند چگونه با آموزه‌هاي ديني خود كنار بياييم، آن را در جان خود قرار دهيم و به وسيله آن در برابر استكبار بايستيم و پيروز شويم.
ميرباقري تاكيد كرد: امروز ادامه راه ما نيز همين است. دنيا امروز مبهوت حوادثي است كه در انقلاب اسلامي رخ داده است بنابراين ما اين نقشه‌ي راه را بايد عميقا بشناسيم و با توجه به امكاناتي كه داريم مكرها و حيله‌هايي كه وجود دارد را بسنجيم و راه را بر خود هموار كنيم.
وي تصريح كرد: رسانه يك تنه در مقابل اين مكرها و حيله‌ها ايستادگي مي‌كند و از سوي ديگر هدف آن ارتباط با مردم و تقويت اين ارتباط در ابعاد مختلف ديني، علمي و فرهنگي است.
معاون سيما افزود: يكي از عالي‌ترين و بهترين فرصت‌هاي رسانه در اين راستا، ماه مبارك رمضان است. هرچند مناسبت‌هاي ديگري مثل ماه محرم، دهه فجر و تولد و وفات ائمه(ع) را نيز داريم؛ اما ماه مبارك رمضان به گونه‌اي است كه به صورت تكويني در روح و روان مردم تاثير مي‌گذارد و آنها را براي ارتباط با مكنونات معنوي بيش از پيش آماده مي‌كند.
وي با اشاره به ديدار اخير رييس سازمان صداوسيما با مقام معظم رهبري اظهار كرد: مقام معظم رهبري در اين ديدار تاكيد كردند كه آثاري مانند «اغما و روز حسرت» انتظار مي‌رود كه در تمام بخش‌ها با شتاب بيشتري انجام شود.
ميرباقري در بخش ديگري از اظهارات خود تصريح كرد: در دنياي امروز كه در جنگ نرم و جنگ رسانه‌اي به سر مي‌بريم ، جمهوري اسلامي ايران پرچم ويژه‌اي را به دست گرفته است و پيام خود را در سراسر جهان اسلام و خارج از آن حتي به مرزهاي آمريكا رسانده است.
معاون سيما با اشاره به حضور ‌85 درصدي مردم در انتخابات اخير رياست جمهوري گفت: اين حضور نشان دهنده و تاييد كننده اقتدار و سربلندي انقلاب اسلامي ايران بود.
وي تصريح كرد: بايد هوشيار باشيم و از ظرفيت‌هاي خود طوري استفاده كنيم كه در برابر ترفندهاي دشمن مصونيت داشته باشيم و خوشبختانه ماه رمضان يك فرصت الهي بود كه باعث تقويت هرچه بيشتر فضاي معنوي كشور شد و كمك كرد تا فتنه‌اي كه دشمنان تلاش مي‌كردند در كشور ما برپا كنند، خنثي شود.
معاون سيما با اشاره به اينكه ‌80 درصد مردم ايران بيننده برنامه‌هاي راديو و تلويزيون كشور در ماه رمضان بوده‌اند، اظهار كرد: اين امر نشانگر قابليت‌هاي بالاي رسانه‌ي ماست. ما به هر ميزان كه تلاش كنيم تا مطالب خاص و ويژه‌اي را تقديم ملت كنيم سرمايه‌اي مي‌شود تا مخاطب آن را سرلوحه زندگي خود قرار دهد.
ميرباقري تاكيد كرد كه برنامه‌سازان و مديران براي ماه مبارك رمضان سال آينده در ساختارها و قالب‌هاي مختلف زمينه‌سازي‌هاي ويژه‌اي را از هم‌اكنون صورت دهند.
در اين مراسم همچنين پرويز فارسيجاني دبير شوراي معارف سيما در گزارش خود به روند چگونگي داوري اين برنامه ها اشاره کرد.
دبير شوراي معارف سيما در گزارش خود گفت: از ابتداي امسال برنامه‌ريزي ويژه‌اي براي آسيب‌شناسي برنامه‌هاي غيرنمايشي سيما در زمينه ماه رمضان انجام و با مطالعات گسترده، اين برنامه‌ها از زواياي مختلفي بررسي شد. در اين بررسي، کارشناسان دبيرخانه شوراي معارف از ديدگاه‌هاي مختلفي استفاده کردند و بر اين اساس بود که ضوابط مربوط به اين برنامه‌ها در زمينه‌هايي همچون: ساختار، محتوا و... تعيين شد.
فارسيجاني با اشاره به سال اصلاح الگوي مصرف و تاثير آن در برگزاري اين برنامه گفت: قرار شد با توجه به اهميت اين مبحث به اين موضوع نيز در برنامه ها توجه شود. کمک به ايجاد رفتار خالصانه و اخلاق فاضله، پرداختن به قرآن به عنوان موضوعي محوري، ارتقاي کمي و کيفي برنامه‌ها از جهت تنوع در ساختار، تقويت استفاده از کارشناسان برجسته حوزه و دانشگاه، ايجاد شور و نشاط، بهره‌مندي از تنوع ساختارها، توجه جدي به تخصصي شدن برنامه‌هاي شبکه‌ها با توجه به مخاطبان مختلف، بهره‌گيري از توان برون مرزي و بين‌الملل سازمان و نيز توليدات استان‌ها، توجه به فصل تابستان، توجه به هفته دفاع مقدس، ترويج فرهنگ صحيح دعا و عبادت و بهره مندي بيشتر از مراجع آيات عظام نيز از ديگر معيارهايي بود که براي برنامه هاي معارفي ماه رمضان امسال تعيين شد.
وي با ارائه آماري در خصوص برنامه‌هاي امسال گفت: امسال ‌1581 برنامه از شبکه‌هاي مختلف سيما به مناسبت ماه رمضان پخش شد که جمع دقيقه‌اي آنها ‌138 هزار دقيقه برنامه بود که اين آمار نسبت به سال گذشته افزايش چشمگيري داشته است. از مجموع برنامه‌هاي پخش شده ‌932 برنامه قرآني، ‌663 ويژه ادعيه، ‌61 برنامه احکام، ‌171 برنامه در قالب سخنراني،‌187 برنامه مرثيه خواني، ‌144 گفت و گو يا ميزگرد، ‌120 برنامه ويژه سحر، ‌212 ويژه افطار، ‌1114 برنامه ترکيبي، ‌341 ميان برنامه و ‌236 برنامه به فيلم و سريال اختصاص داشت. طبق اين آمار برنامه هاي قرآني بعد از برنامه هاي ترکيبي بيشترين حجم برنامه در اين ايام را به خود اختصاص دادند.
فارسيجاني با ارائه آماري، حضور ‌22 نفر از آيات عظام، ‌59 نفر از حجج اسلام و ‌32 کارشناس و استاد دانشگاهي در ويژه برنامه‌هاي امسال را دستاورد خوبي براي صدا و سيما عنوان کرد و گفت: تلاش کرديم تا با ارتباط گسترده با نهادهادي ديني کشور، بر محتواي غني برنامه‌ها اضافه کنيم و طبق نظرهاي دريافتي، ‌8/93 مردم از سخنراني‌ها رضايت داشتند و براساس اعلام نظر بخش‌هاي نظارتي سازمان صدا و سيما، در خصوص برنامه‌هاي امسال آسيب‌ها در حداقل خود بوده است. طبق پيش‌بيني‌ها نيز در برخي حوزه‌ها تا ‌70 درصد و در برخي ديگر تا ‌100 درصد به اهداف خود رسيده‌ايم. امسال نيز کيفيت برنامه‌ها به اندازه‌اي بالا بود که انتخاب برنامه‌هاي خوب را سخت کرده بود به همين دليل تعداد جوايز افزايش پيدا کرد.
در پايان مراسم ضمن اعلام اسامي برگزيدگان، بيانيه هيات داوران نيز قرائت شد.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
تشییع پیکر بهروز رضوی
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار