 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
فارس , چهارشنبه 29 مهر 1388 |
|
مهرجويي: با استانداري همدان براي كارگرداني «سيدجمال» مذاكره كردم
|
| | | |
 | داريوش مهرجويي گفت: پيشنهاد ساخت اين فيلم سينمايي از طرف استانداري همدان شده و صحبتهاي اوليه را در اين رابطه انجام دادهايم.
|  «داريوش مهرجويي» پس از بازديد از صدا و سيماي مركز همدان گفت: قرار است فيلم «سيدجمال» را براساس زندگي سيدجمالالدين اسدآبادي بسازم.
«داريوش مهرجويي» در اين باره گفت: پيشنهاد ساخت اين فيلم سينمايي از طرف استانداري همدان شده و صحبتهاي اوليه را در اين رابطه انجام دادهايم.
وي افزود: فيلمنامه اين اثر كه احتمالا عنوان آن «سيد جمال» خواهد بود را شخصا مينويسم.
براساس اين گزارش، «داريوش مهرجويي» روز دوشنبه به شهر همدان سفر كرد و در اين سفر از صدا و سيماي مركز همدان نيز بازديد كرد.
داريوش مهرجويي قرار است تحقيقات اوليه درباره فيلمهاي شهر همدان و سيدجمالالدين اسد آبادي را در اين سفر انجام دهد و در اين زمينه به دنبال يك سري اسناد و مدارك و فيلمهاي مستند ساخته شده است.
در صورت فراهم شدن شرايط لازم، اين كارگردان پروژه «سيدجمال» را در قالب يك فيلم سينمايي ميسازد و زمان و قطعيت توليد آن مشخص نشده است.
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|