 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
مهر , دوشنبه 18 آبان 1388 |
|
کن لوچ جاده ايرلندي را درباره عراق ميسازد
|
| | | |
 | كن لوچ فيلمساز 73 ساله و پرکار ايرلندي پس از موفقيت فيلم "در جستجوي اريک" در تدارک ساخت فيلمي تازه به نام "جاده ايرلندي" درباره عراق است.
|  كن لوچ فيلمساز 73 ساله و پرکار ايرلندي پس از موفقيت فيلم "در جستجوي اريک" در تدارک ساخت فيلمي تازه به نام "جاده ايرلندي" درباره عراق است.
هاليوود ريپورتراعلام کرد: فيلم تازه کن لوچ به حضور سربازان بريتانيايي در خاک عراق ميپردازد و عنوان فيلم نيز به جادهاي که فرودگاه بغداد را به منطقه سبز بينالمللي مرتبط ميکند، اشاره دارد. به اين ترتيب لوچ پس از ساختن فيلمي ورزشي با مايههاي اجتماعي بار ديگر به يکي از حوزههاي مورد علاقه خود يعني سياست بازميگردد.
پل لاورتي که فيلمنامه 9 فيلم اخير لوچ را نوشته، نگارش فيلمنامه "جاده ايرلندي" را هم بر عهده داشته است. دو فيلمنامهنويس جوان يعني مارک وومک و آندريا لو نيز با لاورتي همکاري داشتهاند. به دو پيمانکار امنيتي بخش خصوصي در بغداد ميپردازد و وقتي يکي از اين دو در جاده ايرلندي کشته ميشود، ديگري ميکوشد به راز قتل همکارش پي ببرد.
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|