چهارشنبه 27 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی فرهنگ و هنر اسکندر بدترين فيلم زندگينامه‌اي تاريخ سينما شد

 
 

مهر , دوشنبه 18 آبان 1388

اسکندر بدترين فيلم زندگينامه‌اي تاريخ سينما شد

 
 

فيلم سينمايي "اسکندر" به کارگرداني اليور استون به عنوان بدترين فيلم زندگينامه‌اي تاريخ سينما در اين ژانر سينمايي انتخاب شد.

فيلم سينمايي "اسکندر" به کارگرداني اليور استون به عنوان بدترين فيلم زندگينامه‌اي تاريخ سينما در اين ژانر سينمايي انتخاب شد.
پايگاه اينترنتي مووي‌فون در ادامه معرفي بهترين‌ها و بدترين‌هاي سينما در ژانرها و مقاطع زماني مختلف اين بار به ژانر سينمايي زندگينامه‌اي پرداخته و بدترين آثار اين رويکرد سينمايي را معرفي کرده است.
مارک هاروکي نويسنده اين سايت با اشاره به علاقه فراوان هاليوود به ساخت فيلم‌هايي بر اساس زندگينامه مشاهير، سال 1933 را سرآغاز شروع توليد فيلم‌هايي از اين دست در هاليوود دانسته و با اشاره به علاقه اليور استون نسبت به توليد فيلم‌هاي زندگينامه‌اي از جمله "دورز"، "جي اف کي"، "نيکسون" و "دبليو"، فيلم "اسکندر" را بدترين فيلم تاريخ اين ژانر دانسته است.
فيلم‌هاي سينمايي "اويتا" درباره زندگي اوا پرون به کارگرداني آلن پارکر، "دامينو" ساخته توني اسکات، "ژاندارک" اثر لوک بسون و "گلوله‌هاي بزرگ آتش" ساخته جيم مک‌برايد از ديگر آثار شناخته شده اين فهرست هستند.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
تشییع پیکر بهروز رضوی
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار