جمعه 19 ارديبهشت 1404

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی دانش و فناوری آدامس حامل دارو ایجاد شد

 
 

مهر نیوز , پنجشنبه 21 آبان 1388

آدامس حامل دارو ایجاد شد

 
 

این آدامس انتقال انسولین، هورمونها و داروهای ضد التهابی از راه دهان را امکانپذیر خواهد کرد. تاکنون نتایج آزمایشگاهی این آدامس مثبت بوده است.

گروهی از محققان آمریکایی آدامسی را توسعه دادند که قادر است داروهایی از قبیل انسولین را در جریان خون آزاد کند.
دانشمندان دانشگاه کالیفرنیا که قرار است نتایج اولیه آزمایشات خود را در اجلاس سالانه موسسه فیزیک آمریکا ارائه کنند این آدامس را ایجاد کردند.
با توسعه این آدامس حامل دارو، انسولین و سایر داروهای غیرخوراکی که نمی توانند در مقابل اسیدهای معده و آنزیمهای روده اثرات خود را حفظ کنند قادر خواهند بود از راه دهان وارد دستگاه گردش خون شوند.
این آدامس نوآورانه محتوی کپسولهای میکروسکوپی است که می توانند از دارو محافظت کرده و آن را سالم و مستقیما به گردش خون برسانند.
این کپسولها به حدی کوچک هستند که در بزاق دهان حل می شوند و بدون اینکه بیمار متوجه بشود می توانند بلعیده شوند.
براساس گزارش تلگراف، این کپسولها با گیره هایی پوشیده شده اند که به دیواره روده حمله می کنند و به آهستگی دارو را آزاد می کنند.
این آدامس انتقال انسولین، هورمونها و داروهای ضد التهابی از راه دهان را امکانپذیر خواهد کرد. تاکنون نتایج آزمایشگاهی این آدامس مثبت بوده است.

 
 

زیاده روی در مصرف غذاهای چرب و شیرین مغز را معتاد می کند
قهرمانان دو سرعتی پاشنه آشیل کوتاهتر و انگشتان بلندتری دارند
کوآلاها تا سه دهه دیگر منقرض می شوند

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
علت تلاطم بازار ارز در جریان مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا
:: فناوری اطلاعات ::
فیبر نوری؛ اینترنتی که انتظارات شما را تغییر می‌دهد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
کارگردان پایتخت: تنابنده هرچه قدر گرفته باز هم کم است
:: حوادث ::
محاکمه پزشک متخصص به جرم قتل بی‌رحانه برادر

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار