پنجشنبه 21 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 

اخبار داخلی اقتصاد مردمی سازمان هدفمندکردن یارانه ها تشکیل می شود

 
 

مهر , چهارشنبه 27 آبان 1388

سازمان هدفمندکردن یارانه ها تشکیل می شود

 
 

براساس ماده 13 مصوبه مجلس درباره هدفمند کردن یارانه ها، دولت مکلف است همه منابع حاصل از اجرای این قانون را به حساب خاصی به نام هدفمند سازی یارانه ‌ها نزد خزانه ‌داری کل واریز کند و صددرصد وجوه واریزی، در قالب قوانین بودجه سالیانه اختصاص یابد.

به گزارش خبرنگار مهر، کمیسیون ویژه لایحه هدفمند کردن یارانه ها دوشنبه هفته جاری با حضور رئیس جمهور و نمایندگان دولت و مجلس تشکیل جلسه داد. در این جلسه، مقرر شد کمیته مشترکی بین دولت و مجلس برای رفع اخلاف نظر بر سر ماده 13 لایحه هدفمندکردن یارانه ها تشکیل شود.
براساس ماده 13 مصوبه مجلس درباره هدفمند کردن یارانه ها، دولت مکلف است همه منابع حاصل از اجرای این قانون را به حساب خاصی به نام هدفمند سازی یارانه ‌ها نزد خزانه ‌داری کل واریز کند و صددرصد وجوه واریزی، در قالب قوانین بودجه سالیانه اختصاص یابد.
ما دولت از مجلس می خواهد صندوق هدفمندسازی یارانه ها را با دو شرط تشکیل شود. نخست صندوق را هیئت امنایی به ریاست رئیس‌جمهور ( یا معاون اول وی) و مرکب از وزیر امور اقتصادی و دارایی، وزیر رفاه و تأمین اجتماعی و معاون برنامه ‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس‌ جمهور اداره کند.
دیگر اینکه این صندوق شخصیت حقوقی مستقل و استقلال اداری و مالی داشته باشد و وجوه حاصل از اجرای این قانون را اخذ کند و به مصارف مقرر در این قانون برساند..
این در حالی است که مجلس با این پیشنهاد دولت به دلیل آنچه که عدم امکان نظارت بر نحوه هزینه درآمد حاصل از اصلاح قیمت حاملهای انرژی عنوان شده، مخالفت کرده است.
برهمین اساس، در جلسه دوشنبه گذشته توافق شد سه عضو کمیته مشترک بین دولت و مجلس برای رفع اخلاف نظر بر سر ماده 13 لایحه هدفمندکردن یارانه ها از اعضای کمیسیون ویژه ( مصباحی مقدم ، ‌عبداللهی و فرهنگی ) و سه عضو دیگر از اعضای دولت ( حسینی وزیر اقتصاد، عزیزی معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری و محمدرضا میرتاج الدینی معاون پارلمانی رئیس جمهور ) باشند..
در ادامه دو عضو دیگر به این کمیته مشترک ( فرزین سخنگوی کارگروه تحول اقتصادی دولت و ابوترابی نایب رئیس مجلس) افزوده شدند. براساس توافق طرفین، قرار شد این کمیته ظرف چند روز به راه حل مورد توافقی برسد.
بدین ترتیب این کمیته مشترک در اولین فرصت تشکیل جلسه داد و راهکار تشکیل سازمان هدفمندکردن یارانه ها مطرح شد. پس از بحث و بررسی این راهکار، طرفین به این نتیجه رسیدند که موضوع را با رئیس جمهور و رئیس مجلس شورای اسلامی برای توافق نهایی درمیان بگذارند.براساس این پیشنهاد و در صورت توافق نهایی دولت و مجلس، سازمان مستقل هدفمندکردن یارانه ها تشکیل می شود. البته معاون پارلمانی رئیس جمهور امروز موافقت نهایی دولت با تشکیل سازمان هدفمندکردن یارانه ها خبر داده، این درحالی است که مجلس هنوز موضع‌گیری رسمی در این باره نداشته است و به نظر می رسد اوایل هفته آینده نمایندگان عضو این کمیته در این خصوص موضع‌گیری کند.

 
 

تصويب بخشهايي از لايحه هدفمندي يارانه‌ها نيازمند دوسوم آراء مجلس است
متن لايحه هدفمند كردن يارانه‌ها

 
   
 
 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار