 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
مهر نیوز , شنبه 30 آبان 1388 |
|
کروکوديلها دايناسور ميخوردند!
|
| | | |
 | اين خزندگان عجيب که شباهت چنداني به کروکوديلهاي امروزي نداشته اند مي توانستند به سرعت در آب شنا کنند و يا در خشکي بتازند. | 
ديرينه شناسان آمريکايي در صحراي بزرگ آفريقا پنج فسيل را از کروکوديلهاي قديمي کشف کردند که مربوط به زماني است که کروکوديلها دايناسور مي خوردند.
اين فسيلها که 100 ميليون سال قدمت دارند نشان مي دهند که کروکوديلهاي قديمي همانند پستانداران چهارپا راه مي رفته اند و همچنين قادر بوده اند به چابکي شنا کنند.
محققان دانشگاه شيکاگو اين پنج فسيل عجيب را کشف کردند. يکي از اين فسيلها دندانهايي مثل عاج گراز و ديگري پوزه اي شبيه به نوک اردک دارد.
اين ديرينه شناسان هفته آينده فيلم مستندي را با عنوان "زماني که کروکوديلها دايناسور مي خوردند" از شبکه تلويزيوني National Geographic پخش مي کنند.
اين گونه هاي کروکوديلها در قاره قديمي "گوندوانا" ساکن بودند. "گوندووانا" قاره اي بسيار وسيعي و قديمي بوده است که قاره هاي فعلي نيمکره جنوبي زمين شامل آمريکاي جنوبي، آفريقا، استراليا و بخشهايي از هند و قطب جنوب از تجزيه اين قاره وسيع ايجاد شده اند.
عادات غذايي اين کروکوديلها برپايه محلي که در آن زندگي مي کردند متنوع بوده است. اين خزندگان عجيب که شباهت چنداني به کروکوديلهاي امروزي نداشته اند مي توانستند به سرعت در آب شنا کنند و يا در خشکي بتازند.
| | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|