پنجشنبه 21 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی حوادث گريه هاي شبانه کودک، انگيزه قتل مادر به دست شوهر معتاد

 
 

اعتماد , شنبه 28 آذر 1388

گريه هاي شبانه کودک، انگيزه قتل مادر به دست شوهر معتاد

 
 

از او خواستم به منزل برادرش برود ولي وي با بيان اينکه اين موقع شب برادرش خواب است از رفتن به آنجا خودداري کرد و درگيري ما شدت گرفت.

مرد معتادي که گريه هاي دختر خردسالش مانع از خوابيدن او شده بود، همسرش را با ضربات چکش به قتل رساند.
ساعت دو بامداد دوشنبه هفته گذشته مردي 29ساله به نام حسين به کلانتري 12 نسيم شهر مراجعه کرد و گفت؛ «چهار روز پيش همسرم را به قتل رساندم و جسدش را در بيابان هاي نسيم شهر سوزاندم.»
اين متهم ادامه داد؛ «دختري چهارساله دارم که ساعت 12 شب حادثه به شدت گريه مي کرد و مانع خوابيدن من شده بود، همين موضوع باعث شد با همسرم درگير شوم.
از او خواستم به منزل برادرش برود ولي وي با بيان اينکه اين موقع شب برادرش خواب است از رفتن به آنجا خودداري کرد و درگيري ما شدت گرفت.
در اين اثنا، گريه هاي دختر مان شدت گرفت و در حالي که همسرم تلاش مي کرد او را آرام کند، من در يک لحظه کنترل خودم را از دست داده و با چکش سه ضربه به سر زنم زدم و بعد از دقايقي متوجه شدم او نفس نمي کشد. جسد همسرم را دو روز در منزل نگه داشتم و آن را در يک کمد چوبي جاسازي کردم.
بعد از آن با کرايه کردن يک نيسان جسد را به بيابان هاي اطراف نسيم شهر بردم و با استفاده از بنزين سوزاندم.»
اين مرد عامل اصلي قتل همسرش را داشتن اعتياد شديد به کراک دانست و گفت؛ «از زماني که به مواد مخدر اعتياد پيدا کردم کنترل اعصاب و روان خود را از دست دادم و هميشه رفتارهاي پرخاشگرانه و خشونت آميز از خود نشان مي دادم و عاطفه و محبت خود را از دست داده بودم.»
سرهنگ رضا خيرخواهان فرمانده انتظامي شهرستان رباط کريم با تاييد اين خبر گفت؛ «با اخذ اظهارات کامل اين متهم، ماموران کلانتري 12 نسيم شهر وي را بازداشت کردند و سپس به محل سوزانده شدن جسد اعزام شدند و در بررسي هاي خود آثار به جا مانده از جنايت را مشاهده کردند و با حفظ صحنه جرم، موضوع را به رئيس شعبه 101 حوزه قضايي بوستان و کارآگاهان پليس رباط کريم اطلاع دادند.»
فرمانده انتظامي شهرستان رباط کريم تصريح کرد؛ «متهم که داراي سه فقره سابقه کيفري است با صدور قرار قانوني در اختيار ماموران اداره مبارزه با جرائم جنايي قرار گرفت و تحقيقات در اين رابطه ادامه دارد.»

 
 

مهسا كوچولو , قرباني تازه کودک آزاري
شاهد کودک آزاري به شش ماه حبس محکوم مي شود
بازداشت پدر و نامادري به اتهام کودک آزاري

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار