 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
اعتماد , دوشنبه 7 دي 1388 |
|
نجات از مرگ بعد از دو بار رفتن به پاي چوبه دار
|
| | | |
 | مردي که به اتهام قتل عمد به قصاص محکوم شده بود بعد از دو بار رفتن به پاي چوبه دار با رضايت اولياي دم مقتول از مرگ رهايي يافت. |  مردي که به اتهام قتل عمد به قصاص محکوم شده بود بعد از دو بار رفتن به پاي چوبه دار با رضايت اولياي دم مقتول از مرگ رهايي يافت.
به گزارش روابط عمومي دادگستري آذربايجان شرقي اين مرد به اتهام قتل عمد همسرش در شهرستان بستان آباد به قصاص نفس محکوم شده و اين حکم به تاييد ديوان عالي کشور رسيده و استيذان از رياست قوه قضائيه نيز صورت گرفته و مورد موافقت واقع شده بود و اولياي دم با واريز نصف ديه کامل اصرار داشتند حکم اجرا شود.
پس از طي مراحل قانوني مراتب اجراي حکم به زندان تبريز اعلام شد و با حضور رياست دادگستري شهرستان، دادستان و اولياي دم متهم براي قصاص پاي چوبه دار حاضر شدند اما با ميانجيگري رياست و دادستان دادگستري اجراي حکم به وقت ديگري موکول شد.
چندي بعد مجدداً با تقاضاي اولياي دم زمان اجراي حکم تعيين شد اما اين بار هم ريش سفيدان محل، رياست دادگستري، دادستان و اعضاي شوراي حل اختلاف براي جلب رضايت خانواده مقتول با آنها گفت وگو کردند و توانستند مراسم قصاص را به تعويق بيندازند.
بنا بر اين گزارش در نهايت با تلاش رياست دادگستري، دادستان و اعضاي شوراي حل اختلاف رضايت اولياي دم اخذ شد و متهم از قصاص نفس رهايي يافت.
| | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|