جمعه 10 فروردين 1403

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 

اخبار داخلی هموطن آنلاين امكان فرونشست زمين در غرب تهران بسيار زياد است

 
 

فارس , يكشنبه 27 دي 1388

امكان فرونشست زمين در غرب تهران بسيار زياد است

 
 

هر چند كه آب‌هاي زيرزميني آغشته به نيترات شده است اما اين به معني آلوده شدن آب آشاميدني نيست.

مدير مركز پايش آلودگي هوا گفت: با توجه به اينكه بخش غربي تهران با مشكل كم‌آبي مواجه است و برخي از چاه‌ها خشك شده‌اند امكان فرو نشست در اين بخش بسيار زياد است.
در نشست هم‌انديشي كه به مناسبت هفته هواي پاك با حضور فرماندار و رئيس سازمان صنايع استان تهران برگزار شد شينا انصاري رئيس محيط زيست شهر تهران به ارائه گزارشي درباره عملكرد محيط زيست تهران پرداخت و گفت: گشت و پايش آلودگي‌هاي واحدهاي صنعتي شهر تهران، نظارت بر عملكرد واحدهاي مختلف صنعتي، شناسايي واحدهاي آلاينده و غيرمجاز، كنترل فعاليت منابع ثابت و آلاينده از جمله اقداماتي بوده كه در اين مدت صورت گرفته است.
انصاري تصريح كرد: محيط زيست شهرستان تهران در دو محور تمركز بيشتري داشته است انتقال صنايع آلاينده مانند ريخته‌گري ايران خودرو به خارج از شهر تهران، احداث فيلتراسيون و كنترل ترمينال‌هاي مسافربري بين شهري از جمله اقداماتي است كه از سوي ما صورت گرفته است.
وي با اشاره به افتتاح مركز پايش لحظه‌اي واحدهاي صنعتي در تهران تصريح كرد: اين امر به منظور بررسي صريح و دقيق آلاينده‌ها انجام گرفته است.

*ثابت شدن وضعيت آلودگي هوا دليلي بر اقدام خوب دستگاه‌هاي مسئول نيست
انصاري با اشاره به اينكه وضعيت آلودگي هوا تثبيت شده و از افزايش آن جلوگيري شده است، اظهار داشت: بر اساس نتايج ايستگاه‌هاي سنجش آلودگي هوا وضعيت آلودگي روند ثابتي داشته است ولي اين دليل موجهي در رابطه با اقدامات مفيد دستگاه‌هاي مسئول نيست.
وي با اشاره به اينكه يك سري از اين اقدامات در زمينه كاهش آلودگي هوا معطل مانده است، گفت: وجود موانعي همچون عدم تامين منابع مالي يا پراكندگي اقدامات و طرح‌ها و عدم تطابق اهداف در طرح كاهش آلودگي هوا با واقعيت اجتماعي و فرهنگي باعث بروز مشكلاتي شده است.

* هر سال 10 كارخانه بايد به سيستم پايش لحظه‌اي آلاينده‌ها متصل شود
رئيس محيط زيست شهر تهران با اشاره به افتتاح مركز پالاش آنلاين و تجهيز 50 دودكش واحد صنعتي افزود: بايد هر سال 10 واحد به اين مركز متصل شود بنابراين نقش سازمان صنايع در اين زمينه بعنوان هدايت كننده صنايع بسيار حائز اهميت است.
داريوش گل‌علي زاده در ادامه با اشاره به اينكه برنامه‌ريزي‌هاي گذشته در زمينه رفع معضلات زيست محيطي ناموفق بوده است تصريح كرد: به همين دليل عملكرد روشني در اين زمينه وجود ندارد.
وي با تأكيد بر اينكه اگر براي معضلات تهران چاره‌انديشي نشود به بحران زيست محيطي دچار خواهيم شد، گفت: با توجه به اينكه در برنامه پنجم توسعه سند پيشنهادي در رابه با مسائل محيط زيست ارائه شده است اميدواريم با در نظر گرفتن موارد تدوين شده در اين سند شاهد رفع معضلات زيست محيطي شويم.
سرپرست محيط زيست استان تهران با اشاره به اينكه 33 درصد از واحدهاي صنعتي در تهران مستقر هستند، تصريح كرد: جمعيت تهران برابر با جمعيت 40 استان كشور است و اين در حالي است كه 14 ميليون جمعيت ثابت وجود دارد و ميزان جمعيت شناور نيز بالاست.

* احتمال فرونشست در ورامين و شهريار از زلزله 8 ريشتري هم خطرناك‌تر است
گل‌علي‌زاده با اشاره به اينكه برداشت بي‌رويه آب از سفره‌هاي زيرزميني باعث افت آب در سفره‌هاي زيرزميني شده است، تاكيد كرد: كاهش سطح آب در سفره‌هاي زيرزميني باعث فرو نشست زمين مي‌شود بنابر اين احتمال فرو نشست زمين در منطقه ورامين، شهريار از زلزله 8 ريشتري هم خطرناك‌تر است.
وي در رابطه با تخليه فاضلاب‌ها نيز گفت: يكي از مشكلات تهران تخليه فاضلاب‌هايي است كه بوسيله تانكرها انجام مي‌شود و مشخص نيست كه در كجا اين تخليه صورت مي‌گيرد.
وي با بيان اينكه محيط زيست نتوانسته خود را با آهنگ توسعه هماهنگ كند تصريح كرد: عمده‌ترين مشكل در حوزه محيط زيست اين است كه دستگاه‌هاي اثرگذار بخشي‌نگر هستند.
سرپرست محيط زيست استان تهران با تاكيد بر اينكه آلودگي در تهران و كرج به بزرگترين معضلات اين شهرها تبديل شده است گفت: البته آلودگي شديد سفره‌هاي آب زيرزميني به خاطر وجود چاه‌هاي جذبي و تخليه فاضلاب و بالا رفتن نيترات از جمله معضلات مهمي است كه به آن دچار هستيم.
وي در ادامه افزود: هر چند كه آب‌هاي زيرزميني آغشته به نيترات شده است اما اين به معني آلوده شدن آب آشاميدني نيست.
گل علي زاده همچنين در رابطه با استقرار واحدهاي صنعتي غيرمجاز گفت: حدود 4 هزار و پانصد واحد صنعتي غيرمجاز باعث شده تا بخش اعظم كارگران كه مهاجر هستند در اين كارگاه‌ها فعاليت كنند.
وي با بيان اينكه 40 درصد از اراضي استان تهران تحت مديريت سازمان محيط زيست است تصريح كرد: اين امر خوشبختانه باعث شده تا مناطق تحت مديريت محيط زيست به مراتب آسيب كمتري متحمل شود.
سرپرست محيط زيست استان تهران با اشاره به آلودگي‌هايي كه واحدهاي صنعتي آلاينده ايجاد مي‌كنند تصريح كرد: براي ساماندهي واحدهاي مزاحم و آلاينده همچون آبكاري‌ها موفق نبوده‌‌ايم و اين در حاليست كه شاهد رشد چشمگير واحدهاي آبكاري در تهران هستيم.
وي در ادامه به لغو ممنوعيت استقرار صنايع نوين در شعاع 120 كيلومتري استان تهران اشاره كرد و گفت: در سال 46 اين ممنوعيت به دليل جلوگيري از تمركز صنايع در تهران و توسعه ساير شهرها صورت گرفته است اين در حاليست كه صنايع غذايي كه ميزان مصرف آب بالاتري دارند و پساب‌هاي بيشتري نيز توليد مي‌كنند در تهران بدون هيچ ممنوعيتي مستقر هستند و در اين زمينه كسي ايرادي نمي‌گيرد.
وي با بيان اينكه در رابطه با ساماندهي صنايع غذايي پيشنهاداتي محيط زيست استان تهران ارائه كرده است گفت: در صورتي‌كه برنامه‌ها به خوبي انجام شود، طي يك برنامه 5 ساله واحدهاي صنعتي پراكنده بايد ساماندهي شده و به شهرهاي صنعتي بايد منتقل شوند.
به گفته گل علي‌زاده معافيت‌هاي مالياتي مي‌تواند مكانيسم خوبي براي تشويق واحدهاي صنعتي نسبت به خروج از تهران شود.

*90 هزار واحد صنعتي غيرمجاز در استان تهران فعاليت مي‌كنند
وي با اشاره به اينكه 90 هزار واحد صنعتي غيرمجاز كوچك و بزرگ در تهران فعاليت مي‌كنند تصريح كرد: برخي از اين واحدها مجوز صنفي گرفته‌اند اما در غالب واحد صنعتي فعاليت مي‌كنند در واقع قانون را دور زده‌اند.
سيد امير وحدتي مدير مركز پايش آلودگي هوا نيز گفت: حضور 540 هزار واحد صنعتي توليدي مجاز و غيرمجاز در استان تهران يكي از مواردي است كه نياز به تدابير ويژه‌اي دارد.
وي همچنين در ادامه با بيان اينكه بيش از 2 ميليون ليتر روزانه مصرف آب در تهران بزرگ است گفت: از سوي ديگر متوسط توليد روزانه 3 ميليون ليتر فاضلاب در روز امري است كه قابل تامل است.

* امكان فرونشست در غرب تهران بسيار زياد است
وحدتي گفت: با توجه به اينكه بخش غربي تهران با مشكل كم‌آبي مواجه است و برخي از چاهها خشك شده‌اند امكان فرو نشست در اين بخش بسيار زياد است اما اين در حاليست كه در بخش شرقي تهران مشكل كم آبي وجود ندارد.
وحدتي با اشاره به اينكه 80 درصد كارمندان امور مالي و حسابداران شركت‌هاي مختلف در تهران زندگي مي‌كنند گفت: اين امر به نوبه خود باعث افزايش جمعيت در تهران و بروز مشكلات ديگر مي‌شود.
مدير مركز پايش آلودگي هوا همچنين در رابطه با طرح جامع كاهش آلودگي هوا تصريح كرد: اين طرح شامل محورهاي مختلفي است كه نياز به هماهنگي و همكاري همه دستگاه‌ها دارد براي نمونه مي‌توان به طرح خروج خودروهاي فرسوده اشاره كرد كه بستر مالي براي آن وجود ندارد و دولت و شهرداري بايد در زمينه ساماندهي به حمل و نقل شهري وارد عمل شوند.

 
 

ورود خزنده نمادهاي شيطان پرستي به محيط دانشگاه
نخبه‌كُشي نتوانست نخبه‌گري را در ايران از بين ببرد
حقوق بازنشستگان فرهنگي پيش از موعد تا پايان دي پرداخت مي‌شود

 
   
 
 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار