چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فرهنگ و هنر نمايش 31 فيلم در جشنواره فيلم قاصدك

 
 

شنبه 3 بهمن 1388

نمايش 31 فيلم در جشنواره فيلم قاصدك

 
 

به برگزيدگان اين جشنواره نيز روز 27 بهمن طي آيين ويژه‌اي جوايز و تنديس‌هاي ويژه جشنواره اهدا مي‌شود.

سي و يك عنوان فيلم پويانمايي اعضاي مراكز كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان استان اردبيل در جشنواره فيلم قاصدك شركت داده مي‌شود.
با پايان يافتن مهلت ارسال آثار به پنجمين جشنواره فيلم كودكان براي كودكان مراكز كانون سراسر كشور همچنان از ساخت و ارسال فيلم‌هاي اعضاي خود خبر مي‌دهند.
در اين ميان كانون استان اردبيل در خبري اعلام كرده است كه مراكز كانون براي ساخت فيلم به كارگاه انيميشن تبديل شده است واعضاي مراكز كانون به مناسبت سي و يكمين سال پيروزي انقلاب اسلامي با دو موضوع انقلاب و اصلاح الگوي مصرف به دو روش دوبعدي(كات‌اوت) و سه بعدي(خميري و عروسكي) نزديك به 31 عنوان فيلم ساخته‌اند.
داريوش علومي كارشناس هنري كانون پرورش فكري استان اردبيل با اشاره به فضاي مناسب مراكز كانون استان براي فعاليت انيميشن گفت: اعضاي كانون زير نظر مربي با استفاده از امكانات مركز به ساخت انيميشن مي‌پردازند اين فعاليت جذاب از سه سال پيش در اكثر مراكز كانون استان آغاز و در تعدادي از مراكز كارگاه ثابت پويانمايي ايجاد شده است و اعضاي علاقه‌مند در طول سال به اين فعاليت مشغولند.
وي در باره انيميشن و جذابيت آن براي كودكان اظهار عقيده كرد: انيميشن با ويژگي و جذابيت‌هاي خاص خود هميشه در قلمرو خيال كودكان جولان مي دهد به همين خاطر كودكان و نوجوانان مخاطبان اصلي آن هستند و از آن لذت مي برند، در سال‌هاي اخير با پيشرفت فن‌آوري امكاني فراهم آمده كه خود كودكان هم در ساخت انيميشن سهيم باشند و علاوه بر لذت تماشاي آن، از ساخت انيميشن نيز لذت ببرند و خلاقيت‌هاي خود را در زمينه متحرك سازي از اين راه بروز دهند.
علومي توضيح داد كه براي بالابردن سطح كيفي آثار اعضا در ساخت انيميشن به مراكز مي‌رود و به آموزش مربيان و اعضاي كارگاه انيميشن مي پردازد.
به گفته وي آثار انيميشن اعضاي مراكز كانون استان علاوه بر پنجمين جشنواره فيلم كودكان براي كودكان (قاصدك) در جشنواره پويانمايي كانون استان كه همزمان با دهه فجر امسال طي روزهاي 20 و 21 بهمن ماه در سالن سينماي كانون اردبيل برگزار مي‌شود نيز به نمايش گذاشته خواهد شد.
كارشناس هنري كانون استان اردبيل هدف از فعاليت انيميشن در مراكز كانون را تشويق اعضا به خلاقيت، آموزش و ايجاد لذت و نشاط در كودكان و نوجوانان عنوان كرد و افزود: براي بهبود كيفيت آثار و ايجاد انگيزه ورقابت بين اعضا، جشنواره استاني پويانمايي هر دو سال يك باربرگزار مي‌شود.
اين گزارش مي‌افزايد: دبيرخانه جشنواره قاصدك از دريافت نزديك به 200 فيلم ساخته شده توسط كودكان و نوجوانان ايراني خبر داده و پيش بيني كرده است تعداد اين آثارطي روزهاي آينده افزايش يابد.
مهلت ارسال آثار روز 30 دي به پايان رسيد و جشنواره نيز روز 27 بهمن در مركز آفرينش‌هاي فرهنگي‌، هنري كانون تهران واقع در خيابان حجاب برگزار مي‌شود.
به گفته وجيه‌الله فردمقدم پيشكسوت انيميشن ايران و دبير جشنواره ارزيابي و داوري آثار توسط تعدادي از كارگردان‌هاي صاحب نام فيلم‌هاي كودك ونوجوان اواسط بهمن انجام مي‌شود.
به برگزيدگان اين جشنواره نيز روز 27 بهمن طي آيين ويژه‌اي جوايز و تنديس‌هاي ويژه جشنواره اهدا مي‌شود.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار