چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی سياسی مجلس با جديت پرونده ترور قيطريه را پيگيري مي‌كند

 
 

دوشنبه 5 بهمن 1388

مجلس با جديت پرونده ترور قيطريه را پيگيري مي‌كند

 
 

همسر شهيد علي‌محمدي از لاريجاني خواست اين حادثه را پيگيري و عاملان آن را رسوا كند.

مجلس با جديت پرونده ترور قيطريه را پيگيري مي‌كند
رئيس مجلس شوراي اسلامي خطاب به همسر شهيد مسعود علي‌محمدي، استاد فيزيك دانشگاه تهران تاكيد كرد:كميته ويژه‌اي كه در مجلس تشكيل شده اين حادثه را به جديت پيگيري مي‌كند.
لاريجاني در مراسم يادبود شهيد علي‌محمدي در نمازخانه كاركنان مجلس شركت كرد و هنگام خروج از اين مراسم اين گفت‌وگوي كوتاه را با همسر شهيد علي‌محمدي داشت.
همسر شهيد علي‌محمدي از لاريجاني خواست اين حادثه را پيگيري و عاملان آن را رسوا كند. لاريجاني در پاسخ به همسر شهيد قول مساعد داد كه كميته تشكيل شده در مجلس اين حادثه تروريستي را با جديت پيگيري كند.
پيش از اين، كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي كميته‌اي تشكيل داده‌اند تا موضوع ترور شهيدمسعود علي‌محمدي كه در 22 دي88 در يك عمليات تروريستي در برابر خانه‌اش در قيطريه تهران به شهادت رسيد، مورد بررسي قرار گيرد. پرويز سروري، نماينده تهران به رياست اين كميته انتخاب شده است.

ديدار با ميهمان آفريقايي
علي لاريجاني در ديداري جداگانه، از همتاي خود كه از آفريقاي جنوبي به تهران آمده، ميزباني كرد.
رئيس مجلس شوراي اسلامي در اين ديدار با بيان اينكه ايران از ابتدا همكاري صادقانه‌اي با آژانس داشته است، گفت: چنانچه تعامل غرب و آمريكا با برنامه هسته‌اي صلح آميز ايران واقعي و به‌دور از فريبكاري باشد، رسيدن به راه حل نهايي دور از انتظار نخواهد بود.
در اين ديدار ماكس سيسولو، رئيس مجلس آفريقاي جنوبي ضمن ابراز خرسندي از سفر به تهران، جمهوري اسلامي ايران را دوست كشورهاي قاره سياه به‌ويژه آفريقاي جنوبي خواند و از همتاي ايراني خود براي انجام سفر رسمي به آفريقاي جنوبي دعوت كرد.

 
 

غرب و آمريكا تعاملي واقعي با برنامه هسته‌اي ايران داشته باشند
راه ولايت فقيه،راه منتهي به سعادت
مردم مطمئن باشند دستگاه‌هاي مسئول با فتنه‌گران برخورد قاطعي خواهند داشت

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار